telefoon 0314 363 112     mail info@huisentuinwinkel.com

telefoon 0314 363 112     mail info@huisentuinwinkel.com

0

Alle reviews

HuisEnTuinWinkel
gemiddelde waardering: 9.3


Gemiddelde score 4.65 van de 5 sterren. Gebaseerd op 431 reviews

geleverd zoals het hoort
door corleone op 27-09-2015

Review:
lpg kleine gastank en vulnippel. geleverd zoals het hoort.

Prima, voldoet aan mijn verwachtingen.
door Grillmaster op 23-09-2015

Review:
Lang op zoek geweest naar een kolenmandje voor mijn UDS. Deze voldoet perfect aan mijn verwachtingen.

Prima
door Louis op 23-09-2015

Review:
Blij met dit product, buitenaansluiting gemaakt op camper en geen gezeur meer bij de pomp.

TOP product
door marcel b. op 17-09-2015

Review:
Niets dan goeds te melden over deze adaptor.

ideale flessen
door marianne op 17-09-2015

Review:
ik had deze flessen op internet gevonden en vertelde erover tegen n vriend van mijn man. die bestelde er direct 1 . kreeg een ned en n be vulnippel erbij , EN een GRATIS set vulnippels ..... een paar dagen later bestelde ik er 2 !! krijg maar 1 vunippel ,en zeker geen gratis set erbij. helaas ook niet de 3 % korting voor t liken op fb . dit ook gemeld bij witkamp , maar helaas geen enkele reactie. wij hebben m nog niet gebruikt omdat er net 2 gevuld waren. de andere heb ik kado gedaan aan goede vrienden die er laaiend enthousiast over zijn. ook wij zullen er veel mee gaan besparen , grote bbq , en met de caravan,het koken de kachel en de skottel braai. volgend jaar zou ik er nog meer kopen ,maar wie weet verkopen dan ook andere winkels ze Reactie. U had de kortingcode al één maal gebruikt en dit gaat niet voor de tweede keer, helaas!

Helemaal top.
door Stan op 16-09-2015

Review:
Uitstekende prijs, snelle en correcte levering. Aanbeveler!

LPG vulnippel voor gewone gasfles met wartel.
door Ties Knip op 15-09-2015

Review:
Ik ben tevreden met het product. Wil de service wel apart benoemen, want die is meer dan fantastisch. Ik had verkeerd besteld maar zonder extra verzendkosten het juiste product ontvangen. TOP!!!!

.
door henri op 14-09-2015

Review:
zeer tevreden snel geleverd makkelijk te bestellen enz

Prettig kleine en lichte fles
door Jeroen op 10-09-2015

Review:
Eindelijk een kleine formaat lpg-fles die je makkelijker meeneemt op vakantie dan die grotere 21 liter flessen. Voor eerste keer tanken wel eerst de vulnippel (stuk voor de opzetstukken) met baco aandraaien (Conisch, dus daar hoort geen rubber ring in, in tegenstelling tot de opzetstukken), anders spuit het gas in de lucht ipv in de fles... Reactie, wij zullen dit op een informatie blad bij de fles vermelden.

alles OK
door mark op 06-09-2015

Review:
alles Ok en zo hoort het ook

Is in alle tevredenheid gelevert mis alleen het certificaat.
door Jannie Manintveld op 06-09-2015

Review:
Is in alle tevredenheid gelevert mis alleen het certificaat. Reactie, Deze kan op aanvraag digitaal verstuurd worden.

Hervulbare LPG gasfles
door Johan VH op 06-09-2015

Review:
Correcte beschrijving van het item op de site huis en tuin winkel, goeie afhandeling van de bestelling en snelle levering van DHL ZEKER een aanrader deze internetwinkel Grts Johan

goed
door MS op 06-09-2015

Review:
Prima fles. Handig om gewoon bij de benzinepomp je gas te kunnen halen. Scheelt een hoop gedoe

Goed
door Hans Eggelte op 06-09-2015

Review:
Alles goed geregeld en vlot verlopen

Terrashaard Rond Model
door Fieni op 02-09-2015

Review:
Wij hadden dit model terrashaard al ergens anders gezien, maar deze was een keer zo duur. Na even snuffelen op het internet deze gevonden. Op zondag besteld en woensdag was hij er. Alleen jammer dat de chauffeur hem al op de stoep had geplaatst en weg was, voordat wij open konden doen. Na het vullen, direct geprobeerd, bbq-en gaat prima en de vuurhaard doet het ook prima, echt een aanrader voor een kleine tuin. Zeer tevreden.

gasfles
door hans op 25-08-2015

Review:
Snelle bezorging. Degelijk produkt. Bij de lokale shell wilde ze de fles niet vullen. Maar we kregen een doorverwijzing naar een ander station De eigenaar vertelde iets over belasting ontduiking via zo'n fles. Maar hielp met vullen. En we kunnen daar weer terecht. Grt hans

Vulnippel Duitsland
door Ben op 21-08-2015

Review:
Alles OK, snelle levering

Vulnippel LPG gasfles NL
door Ben op 10-08-2015

Review:
Alles OK. Prima winkel.

Goeie prijs Kwaliteit
door SmokeyBear op 09-08-2015

Review:
Mandje nu enkele keren gebruikt, as en gruis na gebruik goed uit te schudden en aanvullen met nieuwe briketten werkt perfect en beter dan mijn eigen gemaakt mandje. Sessies van meer dan 10 uur zonder bijvullen.

snelle levering
door Giel op 07-08-2015

Review:
goed produkt

LPG Gasfilter
door de.Groot op 05-08-2015

Review:
Het artikel is prima en de prijs ook en de bezorging was erg snel prima

LPG Filter
door de.Groot op 05-08-2015

Review:
Het artikel is prima en ook de bezorging is prima snel geleverd

Goed Product netjes aflevering Top Marks !!
door Andy op 01-08-2015

Review:
Ya Het komt mooi uit!

Snel geleverd. (dag na de bestelling in huis)
door René op 31-07-2015

Review:
Bij een BP pomp mocht ik de fles niet vullen. De pomphouder zag me bezig vanachter zijn kassa en sloot de pomp af. Kennelijk kent de pomphouder deze goedgekeurde fles niet. Bij een andere pomp geen probleem. Omdat ik ervaring heb met een auto op gas, was het vullen zo gebeurd. Acht liter (dat is 5 kilo) voor €4.72.

alluminium navulgasfles
door herman op 31-07-2015

Review:
Zeer tevreden,alleen de levering,wat laat 1 week,maar meschien omdat het naar belgie moest,maar alvast zeer te vreden

oke
door Emile op 30-07-2015

Review:
goed

Prachtige strakke kachel
door E.S. op 27-07-2015

Review:
Levering perfect, goede communicatie, ook later met transportbedrijf. Aantal keren gebeld voor afstemming, prettig persoonlijk contact. Witkamp heeft speciaal voor ons vonkenscherm gemaakt. Simpel en doeltreffend. Kachel zelf gevuld met stenen. Gingen wel meer stenen in dan gespecificeerd: ongeveer 750 kg. Kachel voelt degelijk aan, steenkorf netjes afgewerkt met naad aan achterzijde. Enkele tips: graag klein gaatje in asla ivm waterafvoer. Ook twee gaatjes in rookuitgang voor plaatsing RVS parkers. Door hard materiaal lastig passend te boren. Vonkenscherm is fijne toevoeging. Ik zal nog een foto sturen als ik twee handvaten heb toegevoegd.

Net regenkapje
door E.S. op 27-07-2015

Review:
Onderdeel levering complete Laga Veka kachel. Simpele bevestiging met 2 parker schroeven. Door handwerk niet exact rond. Met schroeven is regenkapje passend gemaakt op verlengbuis. Kapje had iets hoger mogen zijn voor betere trek.

Nette, strakke kachelpijp
door E. S. op 27-07-2015

Review:
Product gelijk geleverd met Laga Veka kachel. Eenvoudige montage, mooi afgewerkt. Handleiding geeft aan 2 schroeven per verbinding: bij verlenging tot 3m zijn 4 schroeven noodzakelijk ivm stevigheid.

stevige klephouder
door Patrick op 24-07-2015

Review:
mooie klephouder, dik metaal.

zeer goed
door Patrick op 24-07-2015

Review:
snelle levering, kwalitatief zeer goede mand voor dit geld.

bakplaat voor vuurschaal
door max op 17-07-2015

Review:
De bakplaat past keurig op de vuurschaal. Ook als je het vuur iets compacter wilt houden werkt dit. We hebben nog niet uitgeprobeerd hoe het 'bakken' werkt. Het is enerzijds handig dat je de bakring apart erbij kunt bestellen. Niet iedereen heeft hier behoefte aan. Maar de kosten voelen aan als 'vrij hoog'. Het is dat wij op een andere site 90 euro + 35 euro verzendkosten moesten betalen voor alleen een vuurschaal, dat we de totaalprijs billijk vonden. Vermoedelijk hadden we anders van de bakring afgezien. Mogelijk een totaalprijs met iets van korting bieden?

vuurschaal
door Max op 17-07-2015

Review:
De vuurschaal werd de volgende dag gebeld. Het bleek dat bakplaat niet zou passen op de schaal met de pootjes aan de zijkant (de hogere versie). Hierover werd keurig gebeld voor overleg. De dag er op was de bestelling al in huis. Zeer vlotte levering.

Mooi en stevig kolenmandje
door Ivo op 13-07-2015

Review:
Prima kolenmandje. Zit goed in elkaar. Precies wat ik zocht. Goede afhandeling van de order.

vuurschaal
door Max op 13-07-2015

Review:
prima en zeer vriendelijke en behulpzaam een aanrader

Aluminium lpg fles
door john op 10-07-2015

Review:
Gasfles Woensdag besteld en Donderdag al geleverd.

gas filter
door epke op 06-07-2015

Review:
goede gas filter makkelijk aan te sluiten!!

Goed artikel
door Schumi op 04-07-2015

Review:
Goede kwaliteit en veel goedkoper dan dat ik ze hier ter plaatse moet kopen.

vulnippel
door hjg op 02-07-2015

Review:
Zeer goed product, levering ging vertraagd.

Snelle levering en een net product
door Tesselaar op 30-06-2015

Review:
Snelle levering en het product ziet er goed uit

AANRADER ! Mooi Product, zeer tevreden
door Gerrits op 28-06-2015

Review:
Snelle levering, enige minpuntje Chauffeur had hem helaas al gelost aan de voorzijde en toen pas aangebeld zonder te vragen of hij misschien bij de achtertuin gelost moest worden. Heeft al mooi gebrand! gevuld met 650 kg breuksteen 4-8 cm Nu de bbq nog proberen.Dik tevreden snelle service! Ook met antwoorden op vragen van mij.

Prima kwaliteit
door Herman op 28-06-2015

Review:
Op bestelling gemaakt en vlot geleverd. Prima organisatie!

Zeer snelle levering
door Bart op 28-06-2015

Review:
Zeer snelle levering, eenvoudig te betalen. Zeer kwalitatieve hoes die heel goed op de Oklahoma 13" bbq past!

vulnippel
door laura op 27-06-2015

Review:
snelle levering en goede service.

Snelle levering
door Nico op 27-06-2015

Review:
Product is prima van kwaliteit alleen jammer dat er geen rubber afdichtingsring bij zit.

Zeer degelijk product
door Dennis op 26-06-2015

Review:
Zeer goed product, me informatieve bijgevoegde informatie. Bij de eerste tank beurt met 4 (grote) flessen de vulnippel terug verdient. en een besparing van 80 euro. En de Kwaliteit is echt super, zwaar en degelijke kwaliteit!

nippel werkt goed
door Yvonne op 25-06-2015

Review:
Nippel werkt goed.

zalig formaat van fles en lekker goedkoop (BE is op dit moment 0,301€/ liter voor LPG)
door Tokio op 14-06-2015

Review:
Flesje keurig gevuld aan de pomp, echter ging er 12 liter in en geen 9.6 zoals normaal zou moeten. misschien de eerste keer? In elk geval, filter erop, lompe 30 kg zwarte propaanflessen uit de camper, ontspanner erop en klaar, werkt goed zonder enig verschil op het gasvuur.

LPG vulnippel
door Arno op 14-06-2015

Review:
Beste gebruikers, erg tevreden maar denk er aan de veiligheidsregels m.b.t. het vullen van gasflessen met LPG zeer goed op te volgen!!

Kwaliteit prima, levering minder
door BusBQ Smokers op 13-06-2015

Review:
De kwaliteit van het mandje is prima, alleen de levering door DHL is stukken minder. Zo kwam een mandje pas drie dagen later aan, terwijl het door DHL al als onderweg was bestempeld. Gisteren ben ik er zelfs eentje wezen ophalen bij het distributiecentrum omdat DHL het was vergeten mee te nemen (hun eigen woorden). Misschien is het een beter idee om via PostNL te leveren, want ik blijf de prima mandjes bestellen.

Tevreden
door Jan op 07-06-2015

Review:
Zeer snelle levering. Contact via email : Op de eerste mail vlotte reactie, tweede mail met vraag om aanpassing werd waarschijlijk slecht gelezen en daardoor niet correct uitgevoerd.(ik vroeg om 1 fles met Belgische vulnippel en 1 fles met Franse nippel. Maar kreeg 2 maal de Belgische) Toch tevreden over mijn twee lpg gasflessen.

Tevreden
door Jan op 07-06-2015

Review:
Zeer snelle levering. Contact via email : Op de eerste mail vlotte reactie, tweede mail met vraag om aanpassing werd waarschijlijk slecht gelezen en daardoor niet correct uitgevoerd.(ik vroeg om 1 fles met Belgische vulnippel en 1 fles met Franse nippel. Maar kreeg 2 maal de Belgische) Toch tevreden over mijn twee lpg gasflessen.

goed produkt
door jan op 06-06-2015

Review:
snel binnen verder goed product

snel en goed
door brutus op 05-06-2015

Review:
De vulnippel al een aantal malen gebruikt, dus terugverdiend...werkt prima...levering snel (volgende dag)

Waar voor je geld
door Willy op 05-06-2015

Review:
De prijs valt mee voor een dikke,reeds voorgevormde,stevige staalplaat Verdeelt perfect de warmte in mijn smoker. Zeer tevreden over de snelle levering.

Snel geleverd
door douscha op 02-06-2015

Review:
Voor de 2e keer een vulnippel besteld omdat ik de eerste uitgeleend heb aan iemand en geen idee meer heb aan wie. Alleen jammer dat er geen pakkingetje van af kan, alsnog een paar bij ons in de buurt gehaald voor 50 cent per stuk. Voor de rest zeer tevreden.

Goed product
door Angelo op 31-05-2015

Review:
Nippel werkt perfect Goede afwerking van de bestelling

zeer goed advies
door Jan op 30-05-2015

Review:
ik ben zeer goed geadviseerd. snelle levering.

Gewoon perfecte levering over de ganse lijn !
door LocoT13 op 29-05-2015

Review:
Levering perfect over de ganse lijn zowel prijs, kwaliteit als levertermijn !

OK, maar
door Jan op 29-05-2015

Review:
Levering, verpakking, snelheid, kwaliteit = 100% Spijtig van de communicatie : word niet altijd op gereageerd. En is onvoldoende correct gelezen. Maar ben toch tevreden en keer als klant terug.

Gemak en veiligheid dient de mens
door Jos Driehuizen op 29-05-2015

Review:
Informatie en levering is top. binnen twee dagen in huis. Wij hebben een Engelse caravan en dus is er weinig ruimte voor een 27 liter fles. Maar na afname van de kraag en deze vervolgens 4 cm. te hebben ingekort past alles prima en is de fles goed te plaatsen/verwijderen. Deze shop heeft een bijsluiter met eerste vulinstructie bijgevoegd. "klasse". De fles is specifiek aangekocht voor gebruik in het buitenland. Er zijn, dit in tegenstelling tot het wisselen van de lichtgewicht BP fles, overal gas-tankstations te vinden waar de fles kan worden(bij-)gevuld. Goede recensies over dit type fles en het zeer lage 'eigen' gewicht gerelateerd aan het gebruiksgemak en de snelle terugverdientijd was doorslaggevend voor de aankoop. Ook het artikel over het gas in de caravan of camper op de site van www.caravaninformatie.nl heeft bijgedragen aan de beeldvorming.

Laga Nova de Lux
door Erik op 29-05-2015

Review:
Ruim 6 jaar geleden kochten wij deze terrashaard/barbecue. Een prachtige aanwinst voor onze tuin. Als terrashaard en barbecue in een woord geweldig! Na 2 jaar begonnen de handgrepen te roesten, een telefoontje naar het bedrijf en binnen 2 dagen kwam de bode met nieuwe handgrepen, en dit zonder verdere kosten. 3 dagen geleden een mail gestuurd naar Witkamp Design omdat de vuurplaat krom was getrokken en de lasnaden van de cylinder waren afgescheurd. Dezelfde dag een mail terug ontvangen dat er een nieuwe vuurplaat naar ons onderweg was. Een dag later was de vuurplaat bij ons gearriveerd. En weer geen factuur bij de levering, service van de zaak! De firma Witkamp Design is een absolute aanrader, niet alleen voor de producten die zij verkopen, maar ook als er onverhoopt problemen optreden. Firma Witkamp Design staat volledig achter de producten die zij verkopen. Een top bedrijf, zo vindt je ze niet snel meer. Witkamp Design een TOPPER!

pellets
door Fred op 29-05-2015

Review:
Prima pellets voor een goede prijs!

LPG vulslang
door Piet op 27-05-2015

Review:
Levering en prijs / kwaliteit prima

Navulbare LPG gasfles 12,1 liter
door Ronald op 26-05-2015

Review:
Snel geleverd en prima product

Kwaliteit perfect, levering minder
door PA9F op 20-05-2015

Review:
Levering van de wartel liet (opnieuw) op zich wachten. Kwaliteit is echter super. Gezien het feit, dat ik er geen haast mee had dus WEL EEN AANRADER!

Geef een booster aan je vriend, het is gratis!
door camping op 19-05-2015

Review:
goed verpakt even wenen met aansluiten op gasfles maar is gelukt

Perfect!
door Bert op 17-05-2015

Review:
Werk perfect!

Gasfles lpg
door Willem op 15-05-2015

Review:
Na info en duidelijke informatie 2 flessen gekoppeld en geplaats in de camper. Goede en snelle service en levering van producten, ga zo door. Mvg, Willem

Geen probleem met vullen.
door wijbrand op 14-05-2015

Review:
Per keer € 20 goedkoper, dat is snel terug verdiend! De pompeigenaar keek even raar, maar toen hij zag dat dit een officieel vulbare fles is hielp hij mij zelfs!

Wederom top kwaliteit
door Michael op 13-05-2015

Review:
Voor €10 waren de verwachtingen niet zo heel erg hoog. Maar kan niet anders zeggen dan dat dit weer een top kwaliteitsproduct is. Vorig jaar al na volle tevredenheid hier een kolenmandje gekocht. Nu deze zeer degelijke schoorsteen. 5 sterren.

Dop op Fles
door Stoomgroep Radingspoor Lex op 13-05-2015

Review:
Dit voorkomt vervuiling, gewoon doen

LPG fles
door Stoomgroep Radingspoor Lex op 13-05-2015

Review:
Prima fles mooi handig en super in gebruik

Prima
door Erwinvdb op 11-05-2015

Review:
Alles prima

Prima
door Erwinvdb op 11-05-2015

Review:
Alles prima

Navulbare LPG gasfles 12.1 liter / 5 kg met koppelstuk NLof BE LPG vulnippel
door PARO op 11-05-2015

Review:
goede en snelle service , mooie kwaliteit fles en helemaal tevreden ! bedankt !

Kwalitatief uitstekend, kostenbesparend
door Patt op 07-05-2015

Review:
Veiligheid heb je zelf in de hand

Buitenvulset voor Camper
door Robert op 07-05-2015

Review:
Snelle bestelling en levering , prima kwaliteit en veel keus

Prima product
door Jan op 06-05-2015

Review:
Ik was al in een jaar of 8 in het bezit van de rode lpg fles en heb die al dik terug verdient en dat zal met deze groene alleen eerder zijn want het scheelt ongeveer 50 euro met de rode maar ja sta nu met 2 flessen nooit meer zonder.

Zeer tevreden
door Martin op 28-04-2015

Review:
Ik gebruik nu €11,- tot €12,- gas om de twee weken. Hiervoor was het €32,- ruilen om de 14-17,- dagen, en zat je alleen maar te wachten totdat de fles helemaal leeg was om het maximale eruit te halen. Nu simpelweg gekoppeld met een snelkoppeling en om de vrijdag bijvullen voordat ik thuis ben. Nooit meer een lege fles op een ongewenst moment en ruim 50% goedkoper uit. Een goede investering geweest.

goed product
door Ger op 27-04-2015

Review:
inderdaad na 2x vullen heb ik de kosten eruit

prima
door theo op 26-04-2015

Review:
Prima ding.snel geleverd.

Werkt zeer goed
door Max op 26-04-2015

Review:
Ben Zeer tevreden door de snelle levering, een aanrader,na 2 keer vullen al terug verdiend.

2 hervulbare gasflessen
door Govert op 24-04-2015

Review:
Snel geleverd snel en netjes afgeleverd jammer zonder beschrijving !!. Kleine moeite maar de meneer van het tankstation heeft mij keurig geholpen, en had deze gasflessen nog nooit gezien en het filmpje wijst je de weg, bij de gasfles bleef de gasmeter op nul staan hoewel hij vol was thuis even de gasfles aan gezet binnen 4 minuten gaf de gasmeter vol aan. gebeld en werd vriendelijk geholpen.

Super snelle levering!
door Maarten op 23-04-2015

Review:
Gisteren om 15:00 besteld vandaag om 10:00 in huis, keurig netjes!

Hoge druk gasslang
door J.Bron op 21-04-2015

Review:
Snelle levering

Mooie flessen
door Jean Claude op 20-04-2015

Review:
Zeer goed verpakt en goed aangekomen. Wel even moeten wachten daar de flessen moesten binnenkomen maar werden daarna zeer vlug geleverd.

Goed gemonteerd
door Jean Claude op 20-04-2015

Review:
deze filter is goed samengesteld en kan dus horizontaal geplaatst worden wat niet kan gezegd worden van deze in hoek

goed ellement
door Jean Claude op 20-04-2015

Review:
Ziet er zeer goed uit

een echte aanrader
door FransDM op 20-04-2015

Review:
prachtig product, correcte en snelle levering (België)

zeer handig hulpmiddel
door FransDM op 20-04-2015

Review:
snelle en correcte afhandeling en levering binnen de week (België)

Top Product en reeds crashsensor ingebouwd in de kraan...
door Emile & Sabine op 19-04-2015

Review:
Dus voor zij die hier eerst lezen je hoeft niet de te dure extra crashsensor bij te plaatsen zoals er zovelen zijn en doen want hier zit deze direct in de kraan (shell)... MvG Emile

Product liet wel even op zich wachten, maar is TOP product!!
door Gert / PA9F op 18-04-2015

Review:
Goede kwaliteit en prima handelbaar. Kraag is verwijderbaar om in mijn camper te plaatsen. TOP product!

Geeft goed beeld van product
door Jaap op 18-04-2015

Review:
Mooi product voldoet aan wat wordt aangegeven

lekker licht
door lodewijks op 16-04-2015

Review:
Prima fles en makkelijk hanteerbaar door zijn lage gewicht. Jammer dat de vulnippel niet haaks op de afnamekraan staat zoals bij de groene flesssen.Het aansluiten van de drukregelaar is lastig omdat de vulaansluiting in de weg zit. De fles werd snel geleverd, jammer alleen dat ze alleen de dag van afleveren doorgeven en geen tijdstip.

Te reden klant
door RoelvanC op 08-04-2015

Review:
Gasflessen plus adapters kwaliteit goed netjes verpakt en snel opgestuurd. DHL deed het minder was de zending dag kwijt. Kan leverancier niets aan doen huisentuinwinkel is aanrader.

aankoop van de eeuw!!
door Jac van Hemmen op 05-04-2015

Review:
Ik ben al een poosje in het bezit van deze fles. Wat een verademing! Ik gebruik 'm in een gaskachel, doe 2 weken dagelijks gebruik met een fles en vul dan ongeveer 24 liter. Ik lees een hoop negativiteit over de inhoudsmeter. Ja, het is inderdaad een plastic ding, maar hij werkt prima zolang je maar weet HOE de meter werkt. Het is namelijk zo: de meter gaat pas werken als het niveau ONDER DE HELFT is, omdat dan de vlotter pas werkt. Ook moet je de meter goed plaatsen, anders heb je er nog niets aan. De juiste plaats is net boven het bobbeltje en net onder de kraan; zie hiervoor de afbeelding bij de beschrijving op de site. Op een gegeven moment geeft ie aan dat ie bijna leeg is, en dan kan ik er ongeveer 24 liter LPG in tanken. Ik kan deze fles iedereen aanraden. Ja, het is een behoorlijk prijzige aankoop maar je hebt er zoveel gemak van! Zodra ik weer wat geld heb gespaard, schaf ik er misschien nog een aan voor mijn tweede kachel!

Kolenmandje 40/25
door Roland op 04-04-2015

Review:
Top kwaliteit voor een goede prijs, al gebruikt in de rookton die met het nieuwe kolenmandje goed op temperatuur te krijgen en te houden is. Goed beschermd tijdens het verzenden.

LPG roestvrijstalen vulnippel voor gewone gasfles
door Jochie op 30-03-2015

Review:
Goed product en netjes verpakt. Gewoon zoals het hoort te zijn, maar nog niet getest.

Schoorsteen voor zelbouw smoker
door Thijs op 29-03-2015

Review:
keurig schoorsteentje, voor €10,- kan en mag je niet meer verwachten

Messing koppelstuk voor gasfles
door Messing koppelstuk op 26-03-2015

Review:
Noodzakelijk om gasfles te vullen. Volgens de instructies, dient deze gemonteerd te worden met een pasta. Volgens medewerker hoefde dit niet. Men heeft belooft dat de pasta alsnog verstuurt werd. Echter is het al een week gelden dat de pasta geleverd zou worden. Nog steeds niet ontvangen. Slechte zaak. Beste Klant de paste is onderweg, moest eerst even iets bedacht worden om de pasta op een goede manier te versturen.

LPG vervangingsfilter voor interne gasinstallatie
door LPG vervangingsfilter op 26-03-2015

Review:
Noodzakelijk anders wordt het verwarmings-kooktoestel aangetast.

Vulnippel LPG gasfles NL
door Harry op 26-03-2015

Review:
Deze vulnippel dient op het verlengstuk gedraaid te worden.

Prima
door Gerd op 24-03-2015

Review:
Prima product, schnell nach D geliefert, sehr preisgünstig...

via kenis
door Navulbare LPG gasfles 12.1 liter op 22-03-2015

Review:
Super snel geleverd, alles zit er keurig bij. echter geen gebruiks aanwijzig, maar het ging toch gemakelijk.

Hervulbare gasflessen
door Piet op 22-03-2015

Review:
De bestelling is eenvoudig en makkelijk . De betaling is eenvoudig . Het is snel geleverd en men kan de levering goed volgen . De flessen zijn goed verpakt . Het is een goed product . Het vullen is eenvoudig en stukken goedkoper dan de ruilflessen . Na een paar jaar heb ik de aanschaf al terug verdiend omdat wij een heel seizoen op de camping staan . Hierdoor moeten we regelmatig de kachel aan dat kost nogal wat gas daarom deze aanschaf .

Lpg fles
door Ton op 21-03-2015

Review:
Prima artikel voor een prima prijs

Navulbare LPG gasfles 12.1 liter / 5 kg met koppelstuk NLof BE vulnippel
door Coert op 21-03-2015

Review:
Prima product en prijs

Prijs/kwaliteit verhouding uitstkend.
door Salut op 14-03-2015

Review:
De levering was binnen 2 dagen door DHL verzorgt. De gastank met vulaansluitingen is van goede kwaliteit en tegen een gunstige prijs. Ik ben van plan er nog een te bestellen.

Prima Gastank
door Jan op 12-03-2015

Review:
Snel Geleverd

prijs/kwaliteit
door freddy boeynaems op 01-03-2015

Review:
alles prima in orde , snelle levering

Super apparaat
door Ronny Roelofs op 19-02-2015

Review:
Na veel gezoek via internet uitgekomen bij huisentuinwinkel.nl. Wat een goede prijs voor zo'n super apparaat. Er was wat verwarring over de datum van levering. Maar na een aantal telefoontjes werd alles goed, netjes en op afgesproken tijd geleverd. Een site voor meer :)

Alles ok
door Emile op 15-02-2015

Review:
Alles ok, mooi verpakt in kartonnen doos, snelle levering naar België, ik hen ze nu pas voor de eerste keer met 15L LPG getankt en de lucht af gelaten zoals beschreven in de handleiding zonder problemen...

NAVULBARE LPG TANK
door Ricardo op 14-02-2015

Review:
Super fles snel geleverd, wel zonder gebruiksaanwijzing !! Verder 100%

goed
door mart op 12-02-2015

Review:
Goede afhandeling en service ik beveel jullie aan KLASSE !!!!!!!!!!!!!!

Pellets 3,50
door Danman op 11-02-2015

Review:
Niet eerder pellets gehad die zo schoon branden. Warmteafgifte niet veel groter dan de lichtere pellets.

Goed
door Jos op 10-02-2015

Review:
Zal deze winkel nog wel vaker gebruiken.

vooral uitkomst voor wie veel gasflessen gebruikt
door Audio Rent op 08-02-2015

Review:
Ik verhuur een groot TV scherm in een partytent aan Reggefiber voor de demo's buurtcentrale glasvezel. Tot hun enthousiasme nam ik een terrasheater mee. Eerst moest ik elke keer aan het eind van zo'n dag de halfvolle fles voor veel geld omruilen. Nu ga ik even voor nog geen tientje LPG tanken bij de pomp. Een uitkomst deze gasflessen!

Vulnippel
door JDZ op 07-02-2015

Review:
Ik ben uitermate tevreden met de producten

prjs kwaiteit levering
door recentie harrie op 06-02-2015

Review:
ben zeer tevreden over alle recenties zal vaker bestellen

Perfect werkend keurig apparaatje
door La Kreinto op 06-02-2015

Review:
We hebben het product afgelopen weekend gebruikt in België , waar de pompbediende spontaan meewerkt aan het vullen van de gasfles , van een verbod had hij nooit gehoord hiervoor ( Bastogne 31 -1-2015 gasprijs €0,38). Vanwege deze prijs hebben wij bij het vullen van twee 16 kg flessen onze aankoopprijs al terug verdient. Wel de kraan eerst open draaien en na het vullen eerst weer dicht draaien alvorens te ontkoppelen.

Top produkt
door La Kreinto op 06-02-2015

Review:
Snel geleverd hebben wij het meteen in België gebruikt ( februari 2015) €0,38 per liter LPG na lang weekend weer een tank gevuld ,door het enorme prijsverschil in prijs LPG T.o.v. Nederlandse LPG prijs aankoop al voor €20,00 terug verdient. Overigens is het in België geen probleem je tank van de camper te vullen de medewerker van het tankstation kwam mij vanwege het verloopstuk ermee helpen. Niet vergeten kraan dicht te draaien alvorens de slang ervan af te halen!!

Tweede fles bestel ik op later tijdstip .
door Paul Bruins op 05-02-2015

Review:
Alles prima geregeld, naar volledige tevredenheid

Freddy
door sparkyboy op 05-02-2015

Review:
Ik ben zeer tevreden met de service en het produkt zelf. Het is een goedkoop alternatief voor een ruilfles.Vlotte afhandeling en duidelijke voorwaarden.

Buitenvuller zeer compleet geleverd
door Dirk op 05-02-2015

Review:
Levering goed en snel, zeer tevreden dus.

Goed product
door Henry op 02-02-2015

Review:
Was eerst niet meer op voorraad, keurig een mail gekregen dat de gasfles weer leverbaar is. Voldoet aan alle wensen, jammer dat zo,n fles toch wat prijzig is. Al met al, een correcte service en afhandeling

Navulbare LPG gasfles 12.1 liter / 5 kg met koppelstuk NLof BE vulnippel
door was op 02-02-2015

Review:
goed en snel geleverd

TOP
door Jan op 31-01-2015

Review:
Mooi en bruikbaar, goede kwalitei. Huisentuinwinkel geeft een goede en snelle service en levering. Bedankt om uw snel reageren op mijn vragen via mail. Nog veel succes.

Goed product
door Emile op 31-01-2015

Review:
Snelle levering dus alweer een tevreden klant erbij.

Goed product
door Emile op 31-01-2015

Review:
Snelle levering alweer een tevreden klant erbij.

Perfect in orde
door Emile op 31-01-2015

Review:
Een goed product, goed afgewerkte RVS, snelle levering, kortom zeer tevreden.

Prima product
door Bert op 31-01-2015

Review:
Prima product. Concurrende prijs. Snel geleverd. Alleen slechte ervaring met vervoerder DHL. Goed in te bouwen door handzaam formaat. Enige minpunt. De fles is gevuld met een gas. Er wordt niet beschreven wat dit is.

prima
door chris op 30-01-2015

Review:
prima

Tres satisfait
door Joseph B. op 26-01-2015

Review:
Livraison rapide et bien emballé, produit de très bonne qualité. Je recommande vivement le site.

Lpg Fles
door Gèrard Seegers op 25-01-2015

Review:
In het verleden een LPG fles gekocht en de afgelopen week een vulnippel. Een correcte en stipte bezorging.Ben zeer tevreden.

Goed maar tikkie gevaarlijk product
door De Smaakmobiel op 21-01-2015

Review:
Het product is erg scherp, eigenlijk net zo scherp als een spuit. Goed opletten dus, en goed afschuren voor het aanleveren. Voor de rest is het wat het moet doen, stevig goed dik en makkelijk te verwerken.

Stevig en degelijk product
door De Smaakmobiel op 21-01-2015

Review:
Het product ziet er goed uit, sluit perfect aan op een 200 liter vat. Helaas zijn de gaatjes te klein voor een M4 moertje, maar goed dat is zo opgelost natuurlijk. Ik ben tevreden!

Tanken
door Jean op 16-01-2015

Review:
Goed en degelijk product van roestvrij staal. Gebruik ook de groene Lpg tanks van deze firma, uitstekende kwaliteit.

supersnelle levering
door Leentje op 13-01-2015

Review:
Super fijne compacte gaskachel.

Messing verloop
door leo op 07-01-2015

Review:
niet duur en super snelle levering +++++ Binnen een uur reactie op mijn mail. Volgende keer weer huisentuinwinkel. m.v.g Leo H

Navulbare LPG gasfles 12.1 liter
door Aaldering op 05-01-2015

Review:
Prima product en prijs, nalevering koppelstuk Nederlands is perfect gedaan.

5 sterren
door Karel op 05-01-2015

Review:
Top product en service

tweede fles
door weez op 30-12-2014

Review:
goedkoopste aanbieder prettig kontakt heb van de beide flessen veel schik

prima
door weez op 30-12-2014

Review:
goed en goedkoop

prima
door weez op 30-12-2014

Review:
goed en goedkoop

prima snelle levering
door john op 29-12-2014

Review:
snelle levering (als het niet fout gaat bij de bezorgdienst) prima snelle service (antwoord)

Veilig en praktisch, keurige levering
door Stoker op 26-12-2014

Review:
Huisentuinwinkel levert met deze gastank een uitstekend veilig product, in vergelijking met het bekende(re) rode wisselreservoir, voor een lage prijs. Levering via DHL kost 2 dagen en is probleemloos. Kwaliteit kan ik alleen op het oog beoordelen, er zijn niet voor niks 10-jaarlijkse professionele keuringen op deze tanks verplicht. In ieder geval bij mij in de buurt kan ik probleemloos open en bloot (de tank...) aan de pomp afvullen.

Prima probleemloze levering
door Stoker op 26-12-2014

Review:
Huisentuinwinkel levert met deze gastank een uitstekend product, in vergelijking met het bekende(re) rode wisselreservoir, voor een lage prijs. Levering via DHL kost 2 dagen en is probleemloos. Kwaliteit kan ik alleen op het oog beoordelen, er zijn niet voor niks 10-jaarlijkse professionele keuringen op deze tanks verplicht. In ieder geval bij mij in de buurt kan ik probleemloos open en bloot (de tank...) aan de pomp afvullen.

Heel tevreden
door Staf op 25-12-2014

Review:
In het begin moeilijke start, na enkele keren her starten probleem opgelost. Straalt snel goeie warmte uit. Aan te raden product.

Zeer tevreden
door staf op 25-12-2014

Review:
Snelle en goede levering van DHL. Zeer goede prijs, kwaliteit verhouding. Bij het tanken en ingebruikname geen enkel probleem.

Prima fles
door Harry op 22-12-2014

Review:
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Vullen fluitje van een (goedkope LPG) cent. Snel afgeleverd.

Besparen
door Bergie op 21-12-2014

Review:
Ideaal. Voor 11 euro een volle fles gas, waar ik eerst 35 euro voor betaalde. En... vullen om de hoek bij de lokale pomp, waar ik eerst 20 km moest rijden om mijn BPlight gas om te ruilen.

Handig, maar meer ook niet...
door Bergie op 21-12-2014

Review:
De wieltjes zijn niet te bevestigen. De ventilator loopt soms een beetje aan en maakt dan heel veel herrie. Het is een handig dingetje voor kleinere ruimtes.

Mooi en degelijk pruduct
door Henk op 20-12-2014

Review:
Mooi en degelijk product.

navulbare gasfles
door john op 19-12-2014

Review:
We gebruiken al een paar jaar de grotere fles en nu ineens was ook de kleinere te leveren ..............top goed in gebruik en supersnelle levering

Werkt uitstekend
door G.J. ten Wolde op 17-12-2014

Review:
Goed produkt

zeer tevreden
door w. op 16-12-2014

Review:
goede service, levering volgens afspraak, netjes verpakt, kortom weer een tevreden klant! aanrader

Prima product
door Jona op 15-12-2014

Review:
Meteen 2 flessen besteld. Prima product, goede uitleg. Enkel spijtig dat ik 2 maal gemaild , en 1 maal gebeld heb , om factuur op te maken op mijn btw nummer , en dat er geen gevolg aan gegeven wordt! Nog steeds geen factuur dus.... Dit is ook een service?!

navulbare gasfles
door Thijs op 13-12-2014

Review:
Wij hebben de gasfles pas in gebruik, maar het gemak om niet meer naar een gasboer te hoeven om een gasfles om te wisselen (los van het prijsverschil) maakt deze aankoop tot een uitstekende keuze.

Navulbare LPG gasfles 27 liter / 11 kg met koppelstuk NLof BE vulnippel
door Hans op 10-12-2014

Review:
uitstekende kwaliteit, snel en goed verpakt geleverd, eerst 1 geprobeerd later de 2e besteld

Prijs zou mijns inziens wat aantrekkelijker mogen.
door Sep op 10-12-2014

Review:
Service en kwaliteit prima, prijs zou zoals gezegd wat vriendelijker mogen, Mvg, Sep.

infrarood gaskachel
door toon van melis op 06-12-2014

Review:
snelle bezorging, goed verpakt, en een sublieme prijs/kwaliteits verhouding, ik ga binnenkort weer een reservekachel bestellen, had er al meerdere maar deze infrarood-kachel, brand goed en goedkoop,

een prima uitkomst
door karel op 29-11-2014

Review:
Heb voorheen een heteluchtkanon op rode diesel gehad,heeft naar 29 jaar dienst de geest gegeven,wat nu? Rode diesel is ook niet meer, dus rondgeneusd op internet en deze prachtige oplossing gevonden hij voldoet prima en het is lekker goedkoop gas tanken . Ben er erg mee in mijn nopjes ook de levering was goed.

vulnippel werkt prima
door carla op 27-11-2014

Review:
bestelling werd keurig bezorgd aan de deur. product werkt prima dus erg tevreden.

LPG Gasfles
door Buys op 26-11-2014

Review:
Ik ben tevreden over de navulbare LPG Gasfles allen een nadeel is dat de kraantje om de gasfles open te draaien best zwaar gaat maar voor de rest ben ik er super blij mee zeker als ik zie wat ik er mee bespaar MVG Buys

Goed product
door Willem op 25-11-2014

Review:
goed product

100%
door Azmoon op 24-11-2014

Review:
Soms is iets heel simpel, 100 % perfect.

Goede service, kachel is goed maar vind hem wel duur
door Harry op 22-11-2014

Review:
Goede srvice, kachel is goed maar vind hem wel duur

LPG producten
door Jan Vos op 20-11-2014

Review:
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik ben uitermate tevreden met de producten.

goed
door been op 18-11-2014

Review:
prima

Goed
door Marc op 11-11-2014

Review:
Tevreden

10 !!!
door Theo op 04-11-2014

Review:
Prima geregeld!!

Snelle levering
door Peter op 01-11-2014

Review:
Levering binnen enkele dagen. Product ziet er solide en goed uit. Eerste keer vullen bij Esso te Ridderkerk. Voor de zekerheid eerst netjes gevraagd of het zelf vullen van deze speciale gasfles was toegestaan. Pomp-medewerkster stelde het zeer op prijs dat ik eerst toestemming vroeg, en gaf aan dat het geen probleem was (bleek zelf ook zo'n gekeurde 80% gasfles te gebruiken..)Bij eerste keer stoppen met vullen na 15 liter i.v.m. aanwezige lucht. Net voor 1e gebruik even de lucht laten ontsnappen door de afname kraan voorzichtig te openen. Terras heater werkt nu prima op lpg.

80% vuller.
door peter op 30-10-2014

Review:
Snelle levering en niet duur.

Prima LPG Gasfles
door Henk Groningen op 26-10-2014

Review:
Netjes afgeleverd/verpakt. Probleemloos tanken bij het tankstation. In het PDF "eerste keer vullen" werd gewezen op mogelijke bevriezing problemen. Afnamekraan was licht bevroren waardoor het niveaumetertje een dag niet heeft gefunktioneerd.

geen
door Navulbare LPG gasfles 27 liter met koppelstuk NLof BE vulnippel/ 2014 op 17-10-2014

Review:
Product ziet er goed uit en de prijs is voor de LPG fles ook goed, hoop er lang plezier aan te hebben. En het voordeel is dat ik nu niet 2 flessen hoef mee te nemen deze kan ik overal laten vullen, mits ik wel de goede aansluit nippels bij heb.

Punctueel
door ASAP op 16-10-2014

Review:
Aan te bevelen

Metertje inhoud
door Paul op 16-10-2014

Review:
Had de fles op internet gezien met een plat op de fles gemonteerd metertje, nu kreeg ik er een met een op de vulhals ben bang dat die niet lang leeft Gr paul *** Waarschijnlijk heeft u op een andere website dit gezien want u heeft gekregen wat u op onze website gezien en ontvangen heeft. Uit ervaring weten we dat op deze wijze gemonteerd meter niet voor problemen zorgt. == Team HuisEnTuinWInkel == ***

Drukregelaar
door Pedro op 14-10-2014

Review:
Duidelijke site, vlotte levering, eerlijke prijs. Prima geregeld.

gasslang
door Pedro op 14-10-2014

Review:
Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en snelle levering. Prima Webshop.

Goed product
door Remmeldina op 08-10-2014

Review:
Snelle levering, besteld en volgende dag in huis. Goed en deugdelijk verpakt. Is nu in de camper ingebouwd en getest. Kan er in het najaar lekeer warm bij zitten.

Hervulbare groene lpg gasfles.
door Distilleerderij "De Stiekeme Stoker" Bolsward. op 08-10-2014

Review:
Wij hebben de hervulbare gasfles nu bijna een jaar in gebruik, en hebben sinds kort een tweede fles in gebruik genomen. Ik stook in mijn distilleerderij de stookketel ermee, waarna vervolgens de echte FRYSKE BEARENBURCH word geproduceerd. In ons kleine bedrijf is de hervulbare lpg gasfles een heel goed werkbaar product!!

Wat je van en webwinkel verwacht
door Hans op 30-09-2014

Review:
Bestellen en binnen twee dagen in huis , degelijk materiaal. Goed verpakt zonder beschadigingen aangekomen. Ik had dit al veel eerder moeten doen dan het zelf vullen aan de pomp met oude flessen,waar toch een risico aan vast zit.Goedkoop wordt dan duurkoop. Dit is safe en werkt net als het vullen van de bekende LPG tank van de auto. Een aanrader voor iedereen die veilig gas wil bij vullen.Bedrijf doet tenminste wat ze zeggen en is een voorbeeld zoals je zaken hoort te doen. Drs. JRBisschop

Aanbevolen.
door HG op 30-09-2014

Review:
Makkelijk hulpmiddel. Snel geleverd door Huis en Tuin winkel, helaas daarna een week moeten wachten op DHL.

BBq roker
door fam. de Kuyssche op 29-09-2014

Review:
Heel mooi stuk ,zeer mooi afgewerkt ,correcte afspraken van de mensen van huis en tuinwinkel.Al 2 X gebruikt ,is nog wat wennen .Ik ben heel tevreden

Prima levering
door Bouke op 25-09-2014

Review:
Fles met adapters dinsdag besteld en op mijn verzoek op donderdag afgeleverd. Alles keurig op tijd en voor een concurrerende prijs. Korting die door storing met Paypal tussen wal en schip was geraakt netjes contant bijgesloten. Chapeau !

Makkelijk bijvullen
door Dannuy op 22-09-2014

Review:
De fles was netjes op tijd geleverd en ziet er prima uit. Na de verhalen te hebben gelezen was ik wel huiverig of we wel LPG konden tanken. Zeker omdat er overal staat dat flessen vullen verboden is. Maar uiteindelijk toch een tankstation binnen gelopen en het was geen probleem. Gelukkig maar. Werkt verder prima.

Een prachtige mooie smooker BBQ
door Fam.De kuyssche op 20-09-2014

Review:
Na veel aarzelen bij de mensen van huis en tuinwinkel beland en getelefoneerd .Product werd op een vlotte en deftige manier geleverd. Ook heel goed verpakt en volledig inhoud.

lpg fles
door Alex op 08-09-2014

Review:
zeer tevreden goede prijs en snelle levering

goed
door nvt op 08-09-2014

Review:
Geen commentaar gewoon goed

Goed
door Frans op 09-08-2014

Review:
Goed

Kwaliteit
door Beijert op 05-08-2014

Review:
Bezit de gasfles nu 1 jaar. Deze zomer 3 weken naar Frankrijk geweest. 3 weken gebruikt in de camper. Gas boiler(warm water) 3 weken continu aangehad. Eten koken,gas barbeque,paar dagen de koelkast op gas gehad. Ik moest 23 liter gas tanken! De meter gaf nog steeds vol aan, terwijl er volgens mij nog maar 4 liter inzat.(dus vertrouw niet geheel op de meter.) Prima service en goede werking.

Mededeling
door Jan pasterkamp. ( Urk ) op 04-08-2014

Review:
We hebben hem zelf opgehaald uit Doetinchem . Vriendelijk ontvangen en vooral vriendelijke mensen . kwaliteit tot nog toe super, al vele avonden gezellig zitten chillen voor de haard. Later een regen kapje bij besteld voor de terrashaard Laga Veka product super geleverd Maar tot mijn spijt viel het kapje er helemaal in ,,De velsrand was niet ver genoeg naar buiten gedrukt. Ik heb zelf een oplossing gemaakt door hem aan een kant vast te zetten, Beste Jan, wij hebben het trekkapje aangepast. onze excuses hiervoor.

werkt goed
door Thomas op 02-08-2014

Review:
veel goedkoper dan de rode LPG fles en verder dezelfde werking, levering was normaal. geen bijzonderheden. de LPG fles ziet er degelijk uit, alleen een van de bouten voor de bevestiging van de kraag was doorgedraaid. Geen ramp. voor de rest werkt alles zoals verwacht

gasfles
door lpg op 01-08-2014

Review:
alles goed

gasfles
door rien op 30-07-2014

Review:
prima telefonische informtie ontvangen, accurate levering. alleen vervoerder maakte een foutje bij het afleveren waardoor er vertraging ontstond. Verder zeer tevreden.

even wennen
door Bigschaar op 24-07-2014

Review:
Kolenmandje wordt blijkbaar bij de verkoper zelf gemaakt. Er zat een fabricage-/levertijd op van een week. De prijs is redelijk, wordt geleverd met 3 afstandsbouten. Ik heb hem nog te kort om de kwaliteit te kunnen beoordelen, maar zo op het eerste gezicht ziet het er stevig uit.

goede keus
door Willem op 24-07-2014

Review:
De prijs is aan de hoge kant, maar toch is het artikel de moeite waard. De hitte in mijn smoker wordt nu veel beter door de ruimte verdeeld

doet wat er verwacht wordt
door Bigschaar op 24-07-2014

Review:
Het artikel is behoorlijk aan de prijs. Het doet echter wat het moet doen: gelijkmatig verdelen van de hitte door de smoker heen

lpg gasfilter
door boy op 15-07-2014

Review:
dit moet eigenlijk standaard op ieder kamper, carvan e.o. boot geinstalleerd zijn, voorkomt een hoop ergernis.

vulnippel standaard shell gasfles
door boy op 15-07-2014

Review:
mooie oplossing en goedkoper dan een eigen fles

Top sfeer haard
door Karin op 14-07-2014

Review:
Prachtige haard! Een pronkstuk in je tuin! Geeft ontzettend veel warmte. Handvatten worden niet heet. Na meerdere malen branden word de haard alleen maar mooier door verkleuring! Echt prachtig. Wij hebben de grote en zo ontzettend blij mee. Word als hij echt heel heet is niet rood van de hitte! Je kan hem flink opstoken! Het is een hoop geld ja, maar dit is hij absoluut waard!!!!! Ik zeg DOEN!. Super service bij dit bedrijf! Complimenten!

als gasfles 27 l
door Jo VdB op 10-07-2014

Review:
Zeer tevreden over deze aankoop. Ook op 1 dag geleverd in België . Nergens goedkoper gevonden. Gezien er geen verschil is in deze Alugas flessen... is de keuze dan snel gemaakt.

Mooie barbecue/smoker
door Bettine op 08-07-2014

Review:
Mooi degelijk apparaat. Bij de aankoop kregen we goede informatie. Na het inbranden hebben we er een pizza op gebakken en later twee procureurs. Dit ging prima. Wij zijn erg tevreden over deze aankoop en verwachten hier nog veel jaren plezier van te hebben. Zeker een aanrader!!!

mooi produkt..
door verhoeven op 07-07-2014

Review:
Gekocht vooral voor de functie van barbeque, werkt prima! Levering perfekt een dag later dan internet-aankoop/betaling. Het is wat geld, maar ik vind het het wel waard..een aanrader dus..

terras haard
door d zaal op 07-07-2014

Review:
prima snel geleverd en de prijs was ook uitstekend

Navulbare gasfles
door Hans op 06-07-2014

Review:
Prima product zeer snelle levering

Goed product. Snelle levering.
door G. Janssen op 05-07-2014

Review:
Goed product. Snelle levering.

Makkelijk
door Ronny.M op 01-07-2014

Review:
Geen gedoe met gasflessen inleveren. En zeer kosten besparend. Kwalitatief zeer goed en veilig!

tuinkachel
door hissink op 30-06-2014

Review:
Snelle levering, prima verzonden

LG Gasfles
door Edwin woelders op 29-06-2014

Review:
Perfecte oplossing voor caravan. Binnen 2 dagen in huis. Perfect

Perfecte service en materiaal
door Tom op 24-06-2014

Review:
LPG gasfles besteld, volgende dag al in huis. Met de tijd meerdere aangeschaft en nog altijd heel tevreden. Tanken in Belgie en Nederland is geen probleem. Ik gebruik de flessen voor terras verwarming, verwarming in huis. en voor de BBQ. Tankmeter is niet echt handig, Maar wel een goede indicatie. Gewoon een goed product voor een schappelijk bedrag.

Navulbare gasfles
door Van der Geest op 20-06-2014

Review:
Pittig in de aanschaf, maar verdraaid makkelijk !!! Nooit meer omruilen omdat er WAARSCHIJNLIJK te weinig gas in zit!!! Gewoon even bijvullen !!!

Zeer snelle en nette levering
door John La Grand op 19-06-2014

Review:
Snelle levering Wel problemen gehad met vullen bij de pomp, zullen zien hoe dat verder gaat lopen. Nette verpakking.

Aanbeveling
door Marian op 12-06-2014

Review:
Goed product maar vooral goede winkel. Correcte en snelle communicatie, goede nazorg bij verkeerde eerste eerste levering. Mijn complimenten!

Vulnippel Zuid Europa
door Koen op 11-06-2014

Review:
Goed product, snelle levering!

Vulnippel Duitsland
door Koen op 11-06-2014

Review:
Goed product, snelle levering!

vulnippel
door Koen op 11-06-2014

Review:
Goed product, snelle levering!

Vuurschaal
door Renee Meulenberg op 10-06-2014

Review:
Prima

Vulnippel compleet incl. Vulnippel Duitsland en Zuid-Europa
door Stephan Elsendoorn op 10-06-2014

Review:
Zeer goede prijs/prestatie verhouding voor de geleverde artikelen. Alleen de status van de bestelling (track & tracing) werd niet weergegeven. Wellicht dat dit verbeterd kan worden.

Super levering en prijs
door Tom op 04-06-2014

Review:
Ik heb de fles aangeschaft, en heb er tot op heden zeker geen spijt van! Snelle levering overigens, keurig verpakt. Verder een nette fles met goede aansluiting. De meter heb ik niet echt nodig, want ik heb een automatische omschakeling met 2 flessen. Veel plezier met jullie aankopen :-)

Terras haard laga sten compact casco
door F. Brederode op 04-06-2014

Review:
Goede service heb meerdere malen een email gestuurd en had de dag daarna gelijk antwoord. Telefonisch goed bereikbaar en heb gelijk antwoord op mijn vraag gekregen. Goede service en vriendelijk hoe vaak je ook mailt of belt super. We zijn super blij met onze aankoop. Ga zo door.

LPG tank 11 kg Alu en LPG filter
door Rob van Buchem op 04-06-2014

Review:
Prima producten; Als NCC lid gebruik ik vooral in voor- en naseizoen veel gas. De gastank (11 kg) is erg licht en heeft goede niveaumeting. Het filter kan prima direct op de tank gemonteerd worden is dus een goede oplossing. Als LPG-rijder (40 jr) weet ik dat LPG vooral in het buitenland vervuild kan zijn. Een filter is dus een MUST en gaat zeker 100 vullingen mee!! De levering was zeer snel: binnen twee dagen. Door een fout van mij had ik de tank en het filter apart besteld. Op mijn mail om beide artikelen in 1 zending te leveren werd prima gereageerd. Er werd zelfs maar 1 maal verzendkosten gerekend: Een WARME douche.

uitstekend
door jo smeets op 03-06-2014

Review:
De afwerking van de bestelling en bezorging perfect gelopen

Navulbare LPG gasfles 27 ltr
door Gerrit Bloem op 03-06-2014

Review:
Prima product. Snelle levering en goede service. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

lpg lage druk gasfilter
door joop geeve op 02-06-2014

Review:
nog niet gebruikt wel een hele snelle sevice

Navulbare LPG gasfles 27 ltr met koppelstuk en EU vulnippels/ 2014
door Dirk de Jong op 31-05-2014

Review:
Keurig verpakt en snel geleverd !!!

hoi
door posthuma op 29-05-2014

Review:
producten goed

Supersnelle service
door Gerard op 28-05-2014

Review:
De fles heeft een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding en is de goedkoopste op de markt. Helaas bij ons tankstation niet te vullen ook niet na overleg keuringsrapport. Na contact met HuisenTuinwinkel superoplossing geregeld. Zeer goede service! en ook nog eens enorm klantvriendelijk.

Handig
door Bas op 23-05-2014

Review:
Handig hulpmiddel. 2 vijsjes van originele livello afnemen en spiegel monteren. Spiegel zelf te plooien in uw gewenste kijkhoek. Gepolijst spiegelstuk afgeplakt tegen beschadiging. Dus alles zoals het hoort.

perfecte service
door Bas op 23-05-2014

Review:
Goede kwaliteit,lage prijs,goed verpakt.

Super
door Bas op 23-05-2014

Review:
Perfect,handige en perfecte boormal/sticker. kwaliteit ook perfect.

Perfect
door Bas op 23-05-2014

Review:
Snelle levering,telefonisch zeer goed geholpen,perfecte service. Laagste prijs die te vinden is!

lpg gasfilter, 10mm knel
door Herman Bos op 22-05-2014

Review:
vlotte levering, gemakkelijk te monteren, wel een beetje prijzig.

De fles is makkelijker (bij) te vullen en handig
door J.Liauw op 22-05-2014

Review:
De levering was heel snel en uitstekend. Scherpe prijs zonder andere kosten bij helemaal perfect.

lucht regel klep
door r piening op 19-05-2014

Review:
super ding , wat jammer is dat blank metaal is ( moet zelf nog spuiten )en de montage van klep waarom niet rond om een flensrand ipv alleen de zijkanten?? voor de rest ist super product

kant klare schoorsteen
door r piening op 19-05-2014

Review:
super product zeker met zelf borgende tappende boutjes , nadeel is/was heb behoorlijk moeten zoeken na iets om me in te draaien( bit houder zonder bit dat paste voor de rest ist super

Groene gasfles met vulnippel
door b.kaper op 19-05-2014

Review:
Fantastisch product, werkt naar behoren en tevredenheid. Enig nadeel is de inhoudsmeter die komt wat knullig over. Snelle levering. vullen geen probleem bij de pomp.

Terrashaard Laga Sten
door G. Verhoeven op 23-04-2014

Review:
Super goede service; ben zeer tevreden; na vragen via email direct antwoord gekregen, zelfs op zondag. Bij levering bleek een kachelpijp flink ingedeukt te zijn. Na contact, direct nieuwe toegestuurd gekregen

warm
door steven op 19-04-2014

Review:
enkele malen gestookt en staat al enkele maanden buiten in weer en wind de kachel verkleurd meer dan verwacht, binnen en buiten. ook door de regen aan de handvaten. dit blijkt normaal. tijd zal dat uitwijzen... ik vertrouw erop. tip van huisentuinwinkel was om zeker na elke stookbeurt de asse te verwijderen, dit zou in combinatie met regen en tijd de binnenkant aantasten. denk niet te snel dat je de grote versie nodig hebt. de kleine had bij ons beter geweest. zoals bij elk vuur moet het vuur goed aan zijn eer de kachel optimaal werkt. in zo'n grote heb je dus ook een groot vuur en redelijk wat hout nodig. ook indien je maar even kort wil stoken. uitgezonderd de hardere verkleuring ziet het er een degelijk product uit. ik denk dat dit nog vele jaren zal meegaan. ondertussen is een schouw-verlengstuk besteld, dat zal beter zijn als er wat wind staat. nu waait de rook soms naar beneden.

Precies wat het moet doen
door Rush4 op 14-04-2014

Review:
Ondanks dat het product wat aan de prijs is, is het de moeite waard. Het doet perfect wat het moet doen: de hitte mooi en evenredig over de lengte verdelen. Flink dik staal, dusmoet wel even mee gaann

perfect !!!!!
door brasseur op 09-04-2014

Review:
snelle levering goede prijs , mooi product Maandagavond bestelt Woensdagmorgen geleverd in belgie doe zo voort !!

groene gasfles met vulnippel
door Bikemaster op 09-04-2014

Review:
07-04-2014 besteld, vandaag 09-04-2014 geleverd door DHL Fles ziet er goed uit, ik ga hem gebruiken voor de kachel in de voortent, en de BBQ gezien de prijs kun je niet afgeven op de inhouds meter, als je wilt weten hoeveel gas je nog hebt til je de fles op. En is hij leeg ? geen nood je vult hem zo bij de pomp ik heb het gevoel dat ik er veel, heel veel plezier van ga hebben

Een uitkomst
door Niek op 03-04-2014

Review:
Snelle levering, prima service. Ideaal in kampeerbus. Beetje oppassen bij tankstation, geeft weleens problemen

Hervulbare groene gasfles
door Emile op 01-04-2014

Review:
Ik had een verzoek voor een niet standaard levering waardoor er iets fout ging. Aangezien je service herkent als het fout gaat, kan ik de conclusie trekken dat het heel goed is opgelost. Zou er zo weer bestellen. De gasfles, prims product en prima prijs. Lekker om niet meer te hoeven slepen met gasflessen op momenten dat het niet uitkomt.

Safe en simpel
door Eric op 25-03-2014

Review:
Ik heb de fles nu een half jaar in gebruik en hij doet wat hij moet doen. Vullen heb ik nog geen gezeur over gehad bij pomphouders maar ik ga er ook eigenlijk maar naar een. Wat ik mij wel af vraag of de geiser ervan kapot kan gaan. Ik kan dit maar beter niet aan de monteur vragen omdat dit de ruimte kan geven over garantie te steggelen. Ik ben dus wel tevreden maar ben wat ongerust over mijn camping geiser.

Gas fles lpg
door l bron op 22-03-2014

Review:
Prima product en alles netjes op tijd bezorgd. Mvg Leo

Aanrader
door Arie van Harselaar op 18-03-2014

Review:
Deze buitenvulling aansluiting samen met slang en LPG gasfles 27 aangekocht. Goede kwaliteit. Keurig via Track en Trace te volgen. Maandag besteld en woensdag in huis, top geregeld door Huisentuinwinkel.

Schoorsteen voor zelfbouw UDS
door Arends op 15-03-2014

Review:
De schoorsteen gekocht voor mijn zelfbouw UDS. Zeer tevreden over het materiaal en de constructie. Ivm hoogte beperking wilde ik graag een iets kortere schoorsteen. Dat was geen probleem, is keurig op maat gemaakt. Prima contact via email, de schoorsteen werd vlot geleverd.

hervulbare gasfles
door johan op 14-03-2014

Review:
super levering

Zeer tevreden
door Georges op 11-03-2014

Review:
Prima , Goed verpakt erg snelle levering heel correct Wij zijn erg tevreden

lpg 27 liter
door Bart op 07-03-2014

Review:
Mooi product voor een mooie prijs. De levering is wel een beetje vreemd. Omdat ik niets hoorde mailde ik wanneer ik het pakketje kon verwachten en kreeg een mail terug dat dit diezelfde dag zou zijn. Goed dat ik mailde! Na de levering kreeg ik een mail met de track-trace code... Ik ga er vanuit dat dit een incident is. De inhoudsmeter van de flessen zijn te gebruiken als indicator van de inhoud. Even voelen aan het gewicht is effectiever! verder een erg mooi product voor een schappelijke prijs. Deze flessen zijn in korte tijd flink goedkoper geworden. Vullen gaat ook heel makkelijk. Bij de BP werd ik weggestuurd, bij de Esso was ik van harte welkom.

Goede service
door Jasper Jansen op 07-03-2014

Review:
Goede service en snelle levering. Smoker is van hoge kwaliteit en goed afgewerkt.

Aanrader
door Arie van Harselaar op 05-03-2014

Review:
Maandag besteld, woensdag in huis. Keurig via Trach & tracen te volgen. Perfekte communicatie met Willeke de Witt van Huisentuinwinkel. Gasfles en buitenvulling ziet er top uit. Kortom een aanrader

Navulbare LPG gasfles 27 ltr met koppelstuk en EU vulnippels/ 2013
door B. Snel op 02-03-2014

Review:
Op zondag besteld, op woensdag al binnen. Volgende dag gevuld en het weekeinde erna gelijk gebruikt, werkt prima in onze camper. Hele week gebruikt voor zowel de verwarming, koken als ook voor de boiler.

eenvoudig uw gasfles vullen
door JWM Vastbinder op 28-02-2014

Review:
Simpele kleine vulnippel om standaard gasflessen te vullen. Eenvoudig in gebruik, wel wat prijzig

Zeer klantvriendelijk
door Gerhard op 23-02-2014

Review:
Ik wilde een LPG tank met buitenvulset aanschaffen. Ben een leek op gebied van gas. Via de mail uitstekend geholpen. Bij de zending was een duidelijke handleiding. Inmiddels heb ik e.e.a. in mijn camper gemonteerd. Het werkt naar tevredenheid! Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Navulbare LPG gasfles 27 ltr met koppelstuk en EU vulnippels, 11-02-2014
door j c meeuwse, goes op 20-02-2014

Review:
Snelle levering na bestelling max. 3 werkdagen. Degelijke verpakking en duidelijke gebruiksaanwijzing bijgesloten. Inmiddels voor de eerste keer gevuld in België met EU nippel. Werkt prima. Gevulde gasfles nog te installeren in camper, dus nog geen gebruikservaring. Verwacht echter geen problemen.

Goede prijs en snelle levering.
door Klaas op 20-02-2014

Review:
Prima verpakt en maandag besteld dinsdag geleverd.

goede fles snelle levering
door m.onstein op 12-02-2014

Review:
Prijs kwaliteit goed product goede levering op afgesproken dag toppie

Snelle levering
door Reinders op 12-02-2014

Review:
Prima service, de levering zou gratis zijn maar omdat ik er iets anders bij had besteld kwamen er toch verzendkosten bij, heb toen gebeld, moest ik aangeven dat ik het op kwam halen, daardoor vervielen de verzendkosten weer, ze hebben het alsnog opgestuurd. Perfecte service, petje af.

LPG tank
door Henk Volder op 10-02-2014

Review:
Een prima oplossing voor de Caravan, géén dure vullingen meer en zelf vullen aan de pomp is ook grappig! Een groot aantal leden van mijn Caravanclub (NCC) gebruikt deze fles(sen) al. Verder is alles nagekomen, wat beloofd is, hulde! Heb de fles nog nergens goedkoper gezien, wel (veel) duurder! Succes verder, Henk Volder

Tevreden
door Michel op 07-02-2014

Review:
Goede service en prijs kwaliteit verhouding

zeer tevreden
door v.d.boomgaard op 04-02-2014

Review:
Simpel en goed. Voor het niet meer verdampen vn buta gebruik ik al jaren een rugverwarmings- dekentje van bij blokker voor 8€+ een timer(3€) dieik zet per 3/4uur voor 10 mi nuten.Resultaat altijd gas.

super kolenmand
door ronnie op 02-02-2014

Review:
Heb een kolenmand op maat laten maken voor mijn UDS deze voldoet 100% aan mijn verwachtingen ! mooie kwaliteit , goed laswerk , en mooi afgewerkt levering was prima in orde , netjes verpakt ook met deze grotere mand kan ik lange sessies doen in mijn smoker , zonder te hoeven bijvullen.

Prima LPG fles
door Erwin Truijens op 02-02-2014

Review:
De webwinkel werkt prima! De levering van 2 lpg flessen werd apart gedaan, aangezien select vracht er een vergeten was. Deze kwam 4 dagen later. Wel jammer dat de bezorger van niets wist en wij dat zelf via track en trace moesten opzoeken. Wij zijn erg tevreden over de flessen! Alleen de inhoudsmeter werkt niet best, wij vinden dat geen probleem omdat je de flessen gewoon kan bijvullen inplaats van vroeger bij butaan/ propaan helemaal leeg moeten maken.

Prima product
door Pascal Wedel op 01-02-2014

Review:
Woensdag besteld en netjes op vrijdag al binnen super!! Het vullen ging prima even ontluchten en voltanken. Alleen bij de eerste pomp (total Zoetermeer) kwam meteen de pomp mevrouw schreeuwend naar buiten dat het absoluut verboden was. Bij de Avia was het geen probleem, toch eerst maar even gevraagd voor het tanken en het was allemaal prima.

prima produkt, maar kinderlijk
door E.F. van Riel op 31-01-2014

Review:
2 gasflessen gekocht dus gratis geleverd, maar bij produkten bij bestellen ( buiten aansluiting en een sleutel) moet je verzend kosten betalen. Niet erg als zij het appart gaan leveren, maar de bij produkten worden in de doos van de gratis verzonden gasflessen gestopt en dat vind ik kinderachtig. Verder goed produkt ik ben er tevreden mee.

OK!
door A.J.Gerritsen op 31-01-2014

Review:
Zeer vriendelijk en goed geholpen door Mvr.de Wit bij het bestellen van het product ,bestelling was niet snel (maar dat kwam door het weekend),kwaliteit moet nog blijken ,maar is denk ik wel ok, zo te zien aan het goede verpakking van de gasfles De prijs was voor mij aantrekkelijk, maar kan verder geen vergelijk maken. Ben zeer tevreden!

Prachtig, maar kinderachtig
door Emile van Riel op 31-01-2014

Review:
Produkten zijn prachtig, flessen worden gratis geleverd. Maar je moet wel bezorg kosten betalen omdat je wat extra besteld. Niet erg als zij dat apart leveren. Helaas worden zij in de doos van de gasflessen geleverd dat gratis thuis bezorg werd. En dat is kinderachtig.

Groene gasfles met vulnippel
door van der Veer op 30-01-2014

Review:
Fantastisch product, werkt naar behoren en tevredenheid. Geweldig om je eigen gang te kunnen gaan m.b.t. het zelf vullen van je fles. De levering duurde helaas wat langer als verwacht, dit heeft echter niets met huis en tuinwinkel te maken maar met de service van select vracht. Enig nadeel is de inhoudsmeter die komt wat knullig over. Uiteindelijk gewoon een aanrader!

tevreden
door Jack op 27-01-2014

Review:
Alles dik in orde: levering en kwaliteit

Groene navulbare gasfles
door Hans op 23-01-2014

Review:
Uiterst tevreden met mijn groene gasfles en de interactie met huisentuinwinkel. Zeer snelle (volgbare) levering. Enigste zwakke punt is i.d.d. de inhoudsmeter maar die heb ik inmiddels door middel van licht opschuren zeer soepel gangbaar gemaakt waardoor hij stukken beter gaat. De service van huisentuinwinkel is zoals een webshop behoort te zijn. Zeer zeker aan te bevelen.

Aluminium navulbare gasfles
door W.Lardenoye op 23-01-2014

Review:
Top kwaliteit tegen redelijke prijs nergens goedkoper gezien. Levering duurtde enkele dagen langer dan verwacht.

Vulnippel
door Kooijman op 21-01-2014

Review:
Ziet er perfect uit

Spuitbus hittebestendig zwart tot 800 gr
door Wiebenga op 19-01-2014

Review:
Top spul. Geeft een goede dekking, verneveld goed. Snelle levering. Is beter dan Hammerrite verf, vernomen uit eigen ervaring.

Kolenmand
door Wiebenga op 19-01-2014

Review:
Zit zeer degelijk in elkaar. Voor dit geld kun je ze niet zelf maken. De volgende dag bezorgd. Zeker een aanrader.

hervulbare groene lpg fles
door John op 18-01-2014

Review:
Nooit meer zonder gas een geruststelling want je kunt ook in het weekend overal tanken.Wij gaan de lpg flessen gebruiken voor verwarming in de voortent en caravan.Tijdelijk geen verzendkosten en nog 20% korting op 2 flessen een aanrader om te kopen bij HuisenTuinwinkel alles perfect geleverd en je weet precies wanneer, want je kunt de bestelling volgen via track en trace wij zijn blij met deze aankoop en gaan nu terug verdienen. Een vertouwd adres waar je zonder problemen koopt.

Groene gasfles voor lpg
door Hendrik op 18-01-2014

Review:
ik heb hem net gevuld met 15 liter lpg de kachel brand goed

Alle mogelijke hulp na fout expediteur
door De Groote Martine op 19-12-2013

Review:
Na fout lopen levering alle moeite en hulp gekregen om de stukken uiteindelijk toch in mijn bezit te krijgen. Waarvoor mijn dank.

Prima oplossing
door Lex op 15-12-2013

Review:
Even rekenen, en je komt tot de conclusie dat dit al gauw voordeliger is als de kwaliteit ok is. En dat is zo: een prima product. Snel geleverd ook, keurig verpakt. En: het werkt!

Groene gasfles
door Ludo op 15-12-2013

Review:
Zeer tevreden over deze gasfles. Bestelling,betaling,bericht ontvangst betaling en verzending,snelle levering.Alles vlot verlopen.Tevreden klant

Navulbare lpg gasfles
door Bert op 13-12-2013

Review:
Goede kwaliteit, snelle levering, Zeer goed vulbaar. Ben zeer tevreden over de fles.

Navulbare lpg gasfles
door A Dierks op 13-12-2013

Review:
Prima kwaliteit, gemakkelijk te vullen, snelle levering.

Prima kachel
door jorn op 09-12-2013

Review:
Ik ben erg tevreden met het product, snel levering + punt prima kwaliteit + punt echt een aanrader

Prima product
door Harry op 06-12-2013

Review:
Lpg fles is precies wat ik er van gedacht had en is scherp geprijsd. Zeer snelle levering en duidelijk gebruiksaanwijzing. Vullen was een fluitje van een cent. Ook de vergelijking op de website tussen de rode en groen fles was zeer behulpzaam in mijn keuze

A recommander !
door Pascal op 06-12-2013

Review:
Bonjour. Il semble que je sois le premier à laisser un avis en français. J'espère que cela pourra aider les Belges francophones et les Français. J'ai commandé 2 bonbonnes LPG un samedi, payé par Bancontact, et le lundi, elles arrivaient déjà chez moi, à Courcelles.(B) Seul regret, ne pas avoir commandé la rallonge pour le remplissage. Je n'avais pas compris qu'elle était nécessaire pour y mettre l'embout de remplissage belge. J'ai donc dû l'acheter chez G****th (pour ceux qui connaissent), et cela m'a coûté 48€ pour le kit, car la rallonge n'est pas vendue séparément. Je conseille donc de commander cette rallonge chez HuisEnTuinWinkel car elle ne coûte que 8,95€. Moi, je n'avais plus le choix, toutes mes autres bonbonnes étaient vides. Merci. Pascal.

lpg groene fles met vulnippel
door e v dijken op 06-12-2013

Review:
lekker licht en zo gevuld geen probleem in zeeland .

Groene gasfles
door L.C.van Pouderoijen op 04-12-2013

Review:
Groene gasflessen met vul nippel voor LPG is een makkelijke Fles in gebruik en lichter als de rode met de zelfde inhoud.

Vulnippel
door Louis van de Laak op 30-11-2013

Review:
Prima afhandeling en prima aflevering,+goed product

27 liter lpg fles
door 007 op 29-11-2013

Review:
Had eerst een rode lpg fles, maar mn ex vond het fijn om hem weg te geven aan een ander zodat ik niets meer had. Nu een groene fles gekocht aangezien deze iets goedkoper was. ik moet eerlijk zeggen dat de rode fles een betere en nauwkeurigere meter heeft. Maar goed ergens moet er op geknibbeld worden voor de prijs. Verder helemaal tevreden, geleverd volgens afspraak. Echt een aanrader deze site.........

Spreekt voor zich
door H.L. Posthuma op 28-11-2013

Review:
Sinds 2010 wettelijk toegestaan. Waarom is dit niet breder bekent vraag ik me af. - Goedkoper tanken, - Wanneer je maar wil bij een LPG station. Waar wacht je op.......

groene LPG-tank
door Benoit De Belg ;-) op 28-11-2013

Review:
beste, ik kocht deze fles een jaar geleden aan om in een mobiel "verwarmings-project" te plaatsen (outdoor).

goede lpg fles
door peter op 18-11-2013

Review:
Ook heb ik de rode lpg fles in huis en die is net iets mooier, duidelijke meter en rood, meer ook echt niet. De groene is goedkoper, da's toch ook leuk. Buiten dit is het voor mij erg belangrijk dat het een gekeurde !! fles is (10 jaar). Prima aankoop!!!

Prima
door Broom op 18-11-2013

Review:
Eenvoudig besteld, snel bezorgt, prima fles. Werkt uitstekend, hier ga ik nog lang plezier van hebben.

Blechschmidt
door Thorsten op 18-11-2013

Review:
schnelle Lieferung, jederzeit wieder

prima koop
door l.mennes op 17-11-2013

Review:
Zo als afgebeeld ook besteld en ook het juiste afgeleverd Dank u

navulbare lpg fles, mooi product!
door hofman op 15-11-2013

Review:
een fijn product, goede prijs, goede kwaliteit denk ik heb de fles pas in bezit, de fles is goed te vullen, alleen moest ik even zoeken waar ik de fles kon vullen, bij het bp tankstation mocht ik de fles niet vullen.

Gasfles groen
door Hub op 14-11-2013

Review:
netjes op tijd geleverd en goed verzorgd.

Prima levering.
door Andre op 14-11-2013

Review:
Afgekopen zaterdag besteld. Gisteren de mail ontvangen dat het product was verzonden. Vanmiddag om 12:00 uur in huis. Even gevuld en de tuin BBQ aangesloten. Nadat de lucht was verdwenen gingen de branders direct en zonder probleem aan. 21 liter LPG voor € 12,65. Prima.

LPG fles is zijn geld waard
door Noel R. op 12-11-2013

Review:
Word gebruikt voor mijn gaskachel. Ik was bang voor problemen bij de tankstations, maar totaal geen problemen als je het vantevoren even aangeeft. (heb nu 2 verschillende tankstations geprobeerd) Ben nog steeds erg blij met mijn aankoop.

Geduld loont
door Pascal op 06-11-2013

Review:
Heel tevreden over de aankoop, snelle levering. De lpg-fles wordt gebruikt in de camper ipv 'light'-flessen. Overschakeling ging niet vlot. Fles ontlucht en gevuld met 15 liter lpg zoals in instructies. De brander Truma Combi 4 werkte niet op hoog vermogen, ging telkens in veiligheid. Volgende dag nog steeds zelfde probleem. Dan tip gekregen: de fles 2 dagen niet aangeraakt, opnieuw geprobeerd en ja hoor, alles werkt plots prima. Dus: geduld loont.

Prima!!
door Tjeerd en Annemiek Frieswijk op 04-11-2013

Review:
Wij zijn dik tevreden met de gasfles. Negatieve mensen die zeggen dat het duur is weten niet waar ze het over hebben. Als je in verschillende landen allemaal verschillende gasflessen met bijbehorende vulnippels moet kopen ben je veel duurder uit en je schuur/kamper staat vol met gasflessen. Die je vervolgens in Nederland nergens kwijt kunt. Dus voor ons een uitvinding deze lpg fles. Supertevreden.

Warm gevoel bij nieuwe terrashaard
door Tonny op 04-11-2013

Review:
Gistermiddag, een aantal weken na de levering, de haard in elkaar gezet. Kwalitatief een goed product. Snel geleverd, goed verpakt en beschermd met een speciale folie. Het pakket was compleet en de handleiding duidelijk.

Prima service
door Bart op 27-10-2013

Review:
Prima gasfles, werkt perfect en is gebruiksvriendelijk. Het meest ben ik nog te spreken over de uitstekende service van HuisEnTuinWinkel. De gasfles was een dag nadat ik hem besteld had al verzonden. Bij Selektvracht is de zending echter verkeerd gesorteerd en daarna duurde het dagen lang voordat ze hem weer opnieuw sorteerden. Bellen en mailen met Selektvracht levert niks op. HuisEnTuinWinkel vond dit ook erg vervelend en heeft direct een tweede gasfles met een andere koeriersdienst opgestuurd. Deze was er een dag later. Natte douche voor Selektvracht, warme douche voor HuisEnTuinWinkel!

lekker goedkoop
door joop van Diepe op 26-10-2013

Review:
Snelle levering bij eerste vulling was hij bij 18,5 liter vol, verwacht had ik 21liter voor de rest prima prijs kwaliteit.

Prima
door Leroy janssens op 24-10-2013

Review:
Goede service, zeker aan te bevelen.

lpg opslagtank
door omar op 23-10-2013

Review:
ja, helemaal top,volle tank voor minder dan de helft van de prijs van een gasfles! perfect voor onze cocoon gashaardje we zitten graag buiten dus er gaat nogal wat gas door heen

kolenmand
door Arends op 19-10-2013

Review:
Prima kwaliteit materiaal, goed afgewerkt en degelijk laswerk. Ik ben zeer tevreden met de kolenmand. Contact via email loopt goed en de mand is vlot bezorgd. Aanrader !

Lpg
door R,bogaard op 17-10-2013

Review:
Heel goed

Lpg
door Ruut op 17-10-2013

Review:
Goed

Goedkoop vullen
door Ruut bogaard op 15-10-2013

Review:
Goedkoop vullen

super voor op de camping en overig gebruik
door Jan op 15-10-2013

Review:
Eindelijk een goede oplossing voor het altijd kunnen hervullen van gasflessen, ook in het buitenland. Na verscheidene keren met flessen te hebben geleurd voor te hervullen is dit een super alternatief. De fles is superlicht en in elke situatie te gebruiken. Van barbeque tot gaskachel tot caravan/camper. Levering zeer snel en correct. Tot zover, super tevreden

Euro lpg nippel
door Jeep op 11-10-2013

Review:
Aangeschaft voor gebruik in Spanje en Portugal, er schijnen daar al tankstations te zijn die deze nippel vereisen. Keurig staaltje techniek, deze nippel. Hebbedingetje. Mooi op tijd afgeleverd, prijs redelijk.

Euro adaptor
door M. Slingenberg op 04-10-2013

Review:
Handig, deze connector is zeker in Spanje steeds vaker nodig.

Prima
door Helgo op 03-10-2013

Review:
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, ik had al twee flessen een rode en een alu fles. Beviel erg, altijd gas en geen gezeur met allerlij type flessen in het buitenland. De groene fles is voor onze voortent te verwarmen en dat gaat uitstekend. Advies als u op wintersport gaat tenk dan lpg eind oktober, dan zit er meer propaan in de lpg waardoor u de fles beter leeg stookt.

kwaliteit/prijsverhouding
door Roy Bollerman op 23-09-2013

Review:
Vorig jaar deze gasfles gekocht en ik ben super tevreden over de kwaliteit / prijsverhouding

Perfect produkt en service
door Trouwborst op 03-09-2013

Review:
Nadat de kachel geplaatst was zocht ik nog een enkele accessoires om de pijp te verlengen en compleet te maken. Ik was toen zo dom een andere webwinkel hiervoor te gebruiken aangezien hier de pijp tijdelijk uitverkocht was. Echter daar ging van alles mis en Huis en Tuin hebben hierna zo snel mogelijk de goede spullen geleverd en mijn retourzending met de verkeerde winkel toegelicht en afgehandeld. Waar kom je dat nog tegen??? Volgende keer dus gelijk maar weer hier bestellen!!!

terrashaard Laga Fuja
door W. Gramsbergen op 28-08-2013

Review:
Super snelle levering. Alles netjes verpakt en keurig afgeleverd. De haard voldeed geheel aan onze verwachtingen en brand fantastisch mooi!

Groene gasfles.
door Remco op 14-08-2013

Review:
In de week voor onze vakantie even email-kontakt gehad met klantenservice met de vraag of de fles op voorraad was en op tijd voor onze vakantie geleverd zou zijn. Hierop direct besteld en de volgende dag in huis. Fles werkt goed. Vanwege de ontluchting eerst half gevuld, beetje lucht laten ontsnappen en daarna helemaal gevuld. Zeer tevreden over de aankoop en de service.

vulnippel
door g.b. op 08-08-2013

Review:
werkt goed jammer dat je voor elk lkand een andere moet hebben.

LPG Fles
door Kooijman op 27-07-2013

Review:
Prima voorlichting. Mooie tank met goede gebruiksaanwijzing. Makkelijk te vullen. Certificaat bij eerste aanvraag onmiddelijk verzorgd.

levering
door habers op 21-07-2013

Review:
Prima produkt, alleen heeft de koerier het kapje ingedeukt aangeleverd. Dit zelf hersteld.

Vulnippel LPG
door R vd Berghe op 18-07-2013

Review:
Werkt perfect.

Mooie haard, goede service
door GJ op 15-07-2013

Review:
Vorige week gekocht, al flink gebruikt en bevalt goed! In combinatie met een dubbelwandige buis, verloopstuk en trekkap besteld. Alles werd keurig zwart gespoten in exact dezelfde kleur als de kachel - goede service! Gemonteerd in combinatie met een EPDM flexibele dakdoorvoer (door een dak van aluminium dakplaten).

Mooie kachel!
door Brenda Paauwe op 08-07-2013

Review:
We hebben de kachel direct na bestellen de eerste werkdag thuis ontvangen. Het is een mooie kachel door het deurtje geen rook in je gezicht en hij straalt lekker veel warmte uit. Gisteren pannenkoeken gebakken op de plaat voor de kinderen. Heel gezellig en de pannenkoeken smaakten nog lekkerder!!! Misschien ooit nog eens 1 met een glazen deurtje? Kunnen we de vlammen zien!!! ;.)) in zijn soort is het een nette prijs en voor zover we nu kunnen beoordelen is de kwaliteit degelijk. Wij zijn tevreden!!!

Mooie handige tuinkachel!
door Brenda Paauwe op 08-07-2013

Review:
Een heel mooie kachel voor een mooie prijs. Door het deurtje geen rook meerij je gezicht en straalt heerlijk waardoor je het lekker warm hebt

Ongelooflijk
door Eddy B. op 29-06-2013

Review:
Twee werkdagen na bestelling thuis geleverd. Eerste klas service! Mijn vrouw was in de tuin en hoorde de voordeurbel niet. De chauffeur deed moeite (en tijd) om haar te vinden om alsnog te kunnen leveren! Hoedje af voor zulke service!!!

perfecte oplossing en goede service
door TDJ van Deurzen op 24-06-2013

Review:
Na een fout door vervoerder, deze zeer soepel opgelost door direct een nieuwe te sturen via een andere vervoerder, dit noemt men service

LPG tank
door Philip van Roosmalen op 23-06-2013

Review:
Prima tank geen problemen bij LPG station

Goed product
door Sander op 13-06-2013

Review:
Besteld en snel ontvangen,

toppi
door gerard op 09-06-2013

Review:
gebruik de nippel op een bp gasfles waarbij je kunt zien hoeveel gas je erin doe werkt perfect

Supper prijs/kwaliteit/levering
door philippe may op 06-06-2013

Review:
Alles volgens afspraak, perfecte kwaliteit en supersnel geleverd, een aanrader

snelle levering
door habers op 06-06-2013

Review:
Gisteren besteld en nu al binnen , nog geen 24 uur later.Vooral de koerier was zeer behulpzaam met dragen.

Goede gasfles, bijvullen minder
door Ko-bus op 05-06-2013

Review:
Over de levering kan ik kort zijn; die was prima. Alleen is de tip om de fles tijdens 1e vulling te ontluchten een domme. Tankstationbeheerders zijn hier niet bepaald van gecharmeerd. Het is bij veel tankstations nog steeds NIET toegestaan om te vullen, zo heb ik nu 2x ondervonden, ondanks dat deze gastank TUV gekeurd is, werd ik op mijn vingers getikt . Men weet het verschil niet tussen fles en tank blijkbaar....

TOP!!
door J.van Zunderen op 28-05-2013

Review:
Goeie snelle correcte levering goeie beschrijving, We hebben ze in gebruik en werk perfect

Top winkel
door Mevr. S.M. de Kruijff op 28-05-2013

Review:
Ik ben zeer tevreden over het contact... , op de mailtjes krijg je snel een reactie en alles komt altijd dik in orde. Vriendelijke groeten en ga zo door.

Perfect
door Steenhuis op 22-05-2013

Review:
Zeer goeie kwaliteit en zeer geschikte prijs niks geen klagen .. Gewoon waar voor je geld

goed product en redelijk goede levering
door Jan van Heiningen op 19-05-2013

Review:
eerst tel contact gehad, mevr had verstand van zaken en gaf een goed advies, jammer dat de dag van aflevering die zij had toegezegd niet klopte omdat zij het gewoon een dag te laat hadden afgezonden. verder prima product en goed en nette afhandeling. Jammer van dat kleine foutje.

Lpg tank 27 ltr
door Piet op 10-05-2013

Review:
Netjes geleverd. Geen probleem met vullen. Geen gezeur meer met wisselen in het buitenland

aansluiting slang te groot
door bert op 10-05-2013

Review:
zelfde probleem de aansluiting voor de slang op het filter is aan de grote kant dus je krijgt er bijna geen slang op

lpg gasfles
door jan op 09-05-2013

Review:
De lpg fles was in voorraad volgens tel onderhoud bleek niet waar te zijn, later geleverd maar dan zeer snel. Waarvoor dank

Slang aansluiting te grote diameter
door HMBR op 07-05-2013

Review:
Op zich een eenvoudig te monteren gasfilter. Ik heb een standaard gasslang in het systeem en deze is qua diameter te krap om de slang er makkelijk op te schuiven. Ik weet niet of de werking van 2000 branduren gehaald wordt dan ben ik een paar jaar verder. Daarom is het een erg voordelig filter.

Super deal
door Verheyen Jorge op 02-05-2013

Review:
Gisteren mail gehad dat bestelling onderweg is, vandaag al geleverd in België. Communicatie zeer goed, snel antwoord op mail. Aanrader.

Vulnippel compleet voor gewone gasfles
door Peter Dekker op 01-05-2013

Review:
Werkt perfect , scheeld een hoop geld tov nornaal vullen / omruilen bij de camping winkel. Top Product. Kosten aanschaf heb je der zo uit.

Verloop voor gewone vulnippel buiten naar binnen draad
door Peter Dekker op 01-05-2013

Review:
Werkt perfect , service is goed , top product

Vulpijpje
door Peter DEkker op 01-05-2013

Review:
Werkt perfect , service is goed , top product

super LPG tank, prima service
door linda van sloten op 17-04-2013

Review:
Reuze tevreden met de service, de afhandeling en het product. afspraken zijn nagekomen, er word moeite voor jou als klant gedaan om je zo goed mogelijk te helpen.

Prima prijs/kwaliteitsverhouding
door J. Ousen op 27-09-2012

Review:
Nedxpress zou contact leggen over verwachte levering. DIt is helaas niet gebeurd. Verder alles naar verwachting.

Prima prijs/kwaliteitsverhouding
door J. Ousen op 27-09-2012

Review:
Levering was prima. Aangegeven was dat Nedxpress contact met ons zou opnemen over verwachte levering wat helaas niet gebeurd is. Verder alles naar wens verlopen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding
door Patrick op 27-09-2012

Review:
Vlotte levering, maar moest wel een paar keer gebeld worden om helemaal goed door te spreken. Kreeg bijna het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden (miscommunicatie Leverancier-Transporteur over met mij gemaakte afspraken). Uiteindelijk in goede orde geleverd. Product GOED verpakt in doos in kratconstructie. Montage goed te doen ondanks de hopeloze montagevoorschriften (slecht vertaald vanuit het Chinees en onduidelijke afbeeldingen). Eenmaal klaar is het gewoon genieten. Komt wel wat rook door de verschillende klep-naden, maar neit noemenswaardig. Weinig warmteverlies en goede 'trek'. Prima tevreden over de deal!

Levering / service
door Jean op 21-09-2012

Review:
BBQ vlotte levering , alleen een paar items die niet in orde waren : blad voorzijde was gedeukt , 2 roosters pasten niet . Na e-mail kwam er snel een reactie dat er zsm nieuwe onderen zouden worden verzonden, binnen een week alles in huis , bedankt ! Super service as Zaterdag gaan we stoken

Prima service
door Water en Licht op 21-09-2012

Review:
Een firma die service hoog acht en de levering netjes in orde maakt.

Mooie haard, roest wel snel
door Wolfgang op 21-09-2012

Review:
Erg mooi model. Brandt ook uitstekend. Jammer dat het deel wat heet wordt, al binnen één maand gaat roesten.

Super
door Hente op 14-09-2012

Review:
Als mijn gasfles nu op zondag leeg is kan ik hem gewoon vullen. Super zo'n vulnippel.

snelle en goede levering
door Ger op 03-09-2012

Review:
Was reeds lang op zoek naar een 2e bbq-grill rooster. Via deze site zag ik een rooster wat in de buurt kwam van hetgeen ik zocht. Na een telefonisch gesprek bestelde ik dit rooster, het werd op maat gemaakt en ik had het de volgende dag al in huis. Puike levering!

gasvulnippel
door uitslag h op 21-08-2012

Review:
goed product, zeer goed contact, product met 1 a 2 dagen al binnen, bedrijf geeft een vertrouwd gevoel, groet herman

Zeer tevreden
door Terraskachel op 30-07-2012

Review:
Zeer tevreden over zowel kwaliteit als zeer snelle levering nadat ik via Ideal betaald had. Een tien met een griffel!

PERFECT
door FRANK op 29-07-2012

Review:
Een snelle levering in perfecte staat ontvangen en nergens goedkoper gevonden(zeer belangrijk !!!)

10+ voor de service!
door Ryan W. op 26-07-2012

Review:
Uiterst tevreden met het service. De mensen achter dit bedrijf hebben een pro-actieve houding naar de klant toe en denken mee in oplossingen en alternatieven. Voor die categorie zou ik er zelfs 6 sterren voor geven! Hele snelle levering, oftewel gistermiddag besteld en vanochtend geleverd. Huisentuinwinkel, nogmaals bedankt!

perfect
door camperdriver op 25-07-2012

Review:
3 keer fles met lpg vullen en de aanschaf kosten zijn er uit nog maals perfect bestelling correct en snel uitgevoerd dit bedrijf een echte aanrader

Zeer fijne buitenkeuken
door Fam. van Duijn op 24-07-2012

Review:
Na veel gezoek op het internet, waren wij aanbeland bij huisentuinwinkel.nl Kopen via het internet en zo'n grote uitgave doen wij nooit, maar na telefonisch contact hebben wij een afspraak gemaakt voor het bezichtigen van de smoker. Hebben ter plekke goede uitleg gekregen, smoker heeft zeer goed las en maarwerk, goed verzorgde smoker en zeer compleet. wij hebben de smoker gelijk ingebrand en bbq'n gaat geweldig, geen verbrand vleer en een lekkere smaak. In een woord een geweldige aanwinst. Maar pas op!!! met deze smoker krijgt je er snel veel vrienden bij :-) Maar geen punt want met 15 mensen is het nog steeds goed bbq'n.

Zeer tevreden
door Jan Teepe op 24-07-2012

Review:
Zaterdagavond bestelt, dinsdagochtend geleverd. Grote klasse. De alugas LPG tank netjes met keuring t/m 2022, dus geen keurjaren minus, maar wel de goedkoopste prijs van Nederland. Kortom, goed gedaan huisentuinwinkel.nl Ik zal jullie in mijn omgeving aanbevelen.

werkt perfect
door Gerard op 17-07-2012

Review:
Snelle levering met handleiding tabel voor het vullen ben zeer tevreden met de aankoop.

gewoon goed
door lambert op 26-06-2012

Review:
kwaliteit goed ,prijs goed ,snelle levering.gewoon goed dus, als ik weer iets nodig ben zal ik het zeker hier weer kopen.

prima
door jaakje op 24-06-2012

Review:
erg snelle levering heel correct prima kwaliteit

Service is super!
door Sonja op 06-06-2012

Review:
De gasfles zou te laat aankomen voor mijn feestje. Dit werd heel snel opgelost door de klantenservice! Helemaal super!! Verder is het een goede fles, dus we hopen hier nog veel plezier van te hebben.

Perfect product!
door wimLMC op 04-06-2012

Review:
Snelle levering en met duidelijke instructie hoe de fles de eerste keer gevuld moet worden. Kortom een perfect product!

prima product en prima klantbehandeling
door Mark op 25-05-2012

Review:
prima product en prima klantbehandeling

Prachtige haard, prima service
door Femke op 23-05-2012

Review:
Echt erg mooie haard. Aanwinst voor in de tuin. We hebben de haard al geprobeerd als Bbq. Gaat geweldig en na de Bbq het rooster eruit, gewoon wat hout erop gedaan en hierlijk warm kunnen natafelen. Haard trekt prima, waardoor er een mooi vuurtje ontstaat. Klantvriendelijke service. Snelle reactie op de vragen per mail en klantvriendelijk aan de telefoon.

zeer tevreden
door Peter op 14-05-2012

Review:
ik ben zeer tevreden met mijn gasfles alsook met de snelle levering in België

prima
door peter op 06-05-2012

Review:
Prima ,snelle levering, Goed verpakt Wij zijn erg tevreden

goede snelle levering
door spikmans op 26-04-2012

Review:
Fijne flessen gaan we veel plezier aan het beleven tijdens bierbrouwen. bedankt

Snelle Levering
door Pico op 25-04-2012

Review:
Zaterdag besteld, dinsdag ontvangen ben zeer tevreden, werkt perfect.

perfect
door stef op 22-04-2012

Review:
na tel contact deze smoker locomotief besteld een rzaend snelle levering toppie !!. de afspraak met huis en tuin winkel werd geheel na gekomen ook was de transporteur netje,s op de afgesproken tijd de smoker was keurig in gepakt zodat deze niet kan beschadigen .ook was deze snel in elkaar te zetten door de gebruiks aanwijzing welke bij geleverd is .kort om een winkel die dus wel zijn afsoraken na komt geweldig !!!!

goed en mooi product
door bbq smoker locomotief op 21-04-2012

Review:
deze smoker na telefoon contact besteld ik werd zeer klant vriendelijk tewoord gestaan en naar betaling werk de smoker op afgesproken datum geleverd .ook kwam de transporteur ook keurig op de afgesproken tijd . product zat keurig verpakt zodat deze niet kon beschadigen.. de smoker kon erg gemakkelijk in elkaar gezet worden door de duidelijke beschrijving welke bij geleverd was .kort om ik ben zeer tevreden over de huis en tuin winkel ze komen hun afspraken na iets wat tegenwoordig. volgens mij een pluim verdiend .

Gasfles groen, goede aankoop.
door Ferdinand op 11-04-2012

Review:
Toen ik deze fles op internet zag staan was hij al uitverkocht. Levertijd was 3 weken, ik kreeg netjes op mijn verzoek een mailtje toen hij weer voorradig was. De fles toen zelf opgehaald in Doetinchem omdat ik in de buurt was voor mijn werk. Netjes, eerlijk en correcte afhandeling. Geen miskoop, durf hier vrienden zeker wel naar toe te sturen. Informatie op internet klopt ook met de werkelijkheid.

Ik ben tevreden tot nu toe,voor mij is dit product nieuw
door Kabal op 11-04-2012

Review:
HuisEnTuinWinkel Komt zij afspraken welna, een groot compliment daar voor.

Perfect
door Bert (Tilburg) op 03-04-2012

Review:
Precies op de datum geleverd. Uitstekend en vriendelijk geholpen op mijn vragen die ik nog had

Prima kachel
door Arie op 11-02-2012

Review:
Gebruik de kachel als bijverwarming op LPG gas. Doet het prima en is snel op bedrijfstemparatuur. Minpuntje zijn de zwenkwieltjes. Die vallen van de asjes indien je de kachel moet optillen om die bijvoorbeel over een drempel te zetten. Ik overweeg dan ook om zelf andere wieltjes eronder te zetten.

Snelle levering en prima fles
door Sarie op 11-02-2012

Review:
Fles voldoet aan mijn verwachtingingen en is zeer eenvoudig (bij) te vullen. Snelle levering en een scherpe prijs.

Snelle levering en scherpe prijs
door Arie op 11-02-2012

Review:
De fles is eenvoudig (bij) te vullen en voldoet helemaal aan mijn verwachting. De fles is scherp geprijsd en ook de levering was zeer snel en netjes.

Scherpe prijs en snelle levering
door Willem op 11-02-2012

Review:
Produkt voldoet helemaal aan mijn verwachting; zeer eenvoudig (bij te) vullen en handig in gebruik. De fles is scherp geprijsd en de levering was snel en goed.

fantastisch
door lpg fles op 07-02-2012

Review:
echt super, praktisch licht in gewicht en eenvoudig. ben 100% tevreden van deze aankoop

Perfect product
door Rens op 06-02-2012

Review:
Hallo Perfecte levering en service,een warme douche voor het bedrijf Huis en Tuin Winkel.

lekker goedkoop vullen
door goed op 05-02-2012

Review:
fles mooi op tijd geleverd.let wel op als het vriest dat het butaan gedeelte in fles bevriest(veel mensen weten dat niet)heb dit opgelost door geisoleerde kist eromheen te maken.Bedrijf komt goed afspraken na en op mail krijg je meteen reactie dus gewoon kopen.

GASFLES 27 LITER GROEN
door HERMIE op 30-01-2012

Review:
GEBRUIKTE ALS SINDS JAREN DE RODE LPGFLES DIE EEN STUK DUURDER WAS MAAR WEL PRIMA BEVALT,NU NOG EEN GROENE BESTELD,EN IN PERFECTE STAAT ONTVANGEN OP HET AFGESPROKEN TIJDSTIP,EEN STUK LICHTER EN VEEL GOEDKOPER.AL MET AL EEN GOEDE KOOP.

goed product
door dirk op 28-01-2012

Review:
snelle levering werkt super goede uitleg er bij ik heb hier al vaker besteld en ben zeer tevreden

positieve ervaring
door Terrashaard RVS op 21-01-2012

Review:
Geleverd volgens afspraak tegen een scherpe (actie) prijs. Terrashaard in elkaar gezet en stoken maar. Zeer tevreden over de gang van zaken.

Super service
door Pluimpie op 12-01-2012

Review:
reageren snel op mijn mailvragen en zijn zeer behulpzaam; ben zeer tevreden

Super van Huis en Tuinwinkel
door Pluimpie op 12-01-2012

Review:
reageren snel op mijn mailvragen en zijn zeer behulpzaam; ben zeer tevreden

Super van Huis en Tuinwinkel
door Pluimpie op 12-01-2012

Review:
De levering en service van hun is echt geweldig; omdat ikzelf doof ben reageren ze erg snel op mijn vragen per mail (in plaats van bellen)

terra nova lux terrashaard
door veerman op 11-01-2012

Review:
Deze kachel bij vrienden gezien en wilden hem ook hebben, De laagste prijs was vanaf de zomer 459.00 euro. hebben gewacht tot de kerst en konden hem toen voor de voordeligste prijs van 324.00 euro bij huis en tuinwinkel bestellen. wij zijn er erg blij mee. fam. veerman

Prima briketten
door Bert op 11-01-2012

Review:
Snelle, nette levering. Prima briketten, heel weinig as, lange brandduur. Ideaal voor "laag en traag".

Prima kachel met een klein minpuntje
door Peter op 03-01-2012

Review:
Ik gebruik deze kachel voor het verwarmen van mijn bedrijfsruimte (105 kuub) De kachel voldoet prima. Minpuntje: de ventilator zorgt er af en toe voor resoneren van het metalen omhulsel. Snelle levering, TOP

Snelle levering binnen 4 dagen
door Andre Peters op 31-12-2011

Review:
zeer snelle levering ik had wel voor af een mail verwacht dat het pakket is verzonden maar goed de levering was zeer snel

perfecte levering
door gert op 29-12-2011

Review:
Hoewel ik bijna nooit iets bestel via internet is het heel goed bevallen en makkelijk. Ben zeer tevreden over het product

Ondanks feestdagen snel geleverd
door Rob op 29-12-2011

Review:
Doordat de feestdagen er tussen zaten zijn de briketten snel geleverd. Zojuist netjes verpakt door een uiterst vriendelijke koerier bezorgd! Alles heel en onbeschadigd!!

Beste briketten die te vinden zijn.
door Glenn op 10-12-2011

Review:
Als je eenmaal dit gebruikt, zal je niet anders willen. Brand lang en heet, weinig as. i.c.m. kolenmandje perfect!!!

Prima beginneling smoker
door Glenn op 10-12-2011

Review:
Prima smoker om onder knie te krijgen voordat je naar duurdere model ga.

Uitermate handig en productief
door Henk op 04-12-2011

Review:
Ik heb de kachel aangeschaft omdat ik regelmatig aan het klussen ben in de schuur. Maar in de koude wintermaanden, zonder verwarming is dit geen pretje. Ik ben erg tevreden met het product, het is mede door de ventilator lekker snel warm. Ook is hij door zijn mobiliteit op meerdere plaatsen inzetbaar.

levering
door Leo op 01-12-2011

Review:
Na eerst de recensies gelezen te hebben, is mijn op donderdag bestelde lpg fles hellaas niet de volgende dag bezorgd. ik kneep hem een beetje omdat de betaling via Stichting Escrow Ice Pay gaat ja "stichting ice" maar maandag morgen stond de fles keurig ingepakt voor de deur werkt prima en lekker makelijk

Prima als bijverwarming
door Matthijs op 29-11-2011

Review:
Ik was op zoek naar een kachel om 's morgens of op kille dagen even snel een vertrek te verwarmen. Daar heb ik met deze kachel een prima deal gedaan. Hij kan goedkoop op de laagste stand en geef dan toch lekker wat warmte, maar moet het snel warm worden, kan het mede door de ventilator heel snel aangenaam warm worden. En mijn complimenten voor de geweldige service van huis en tuinwinkel.nl, er was een akkefietje en dat loste ze zonder morren heel snel op, wat vertrouwen geeft, voor verdere aankopen op deze site.

levering lpg fles
door leo op 29-11-2011

Review:
Ben zeer goed en vlug geholpen met de aankoop van mijnLPG fles , Levering was na betaling met ideal op maandag dinsdag al binnen. Prima service. Leo

goed
door dirk op 01-11-2011

Review:
goede prijs vergeleken met de concurentie maar toch nog prijzig snele levering , goed verpakt ,product voldoet aan de verwachting contact van status super goed

5 sterren
door macs7578 op 10-10-2011

Review:
op een zondag wou ik 7 dozen bestellen, maar de website gaf aan dat er nog maar 3 dozen waren, toen heb ik gemaild, en de volgende ochtend kreeg ik antwoord, dat de website is bijgewerkt en dus gewoon kan bestellen. volgende dag werden ze netjes afgeleverd!

perfekte kwaliteit en levering
door johannes op 03-10-2011

Review:
Gewoon aan te bevelen.

Super!
door Cycl0pz op 12-09-2011

Review:
Werk er nu net mee maar wat is het fijn. Mooi op temperatuur te houden voor eventuele langere sessies. Snelle en goede service! Bestel zeker weer. Bas

helemaal top
door frk op 07-09-2011

Review:
prijs kwaliteit is top! een fijn bedrijf om te bestellen!

De beste briketten, goede prijs, snelle levering.
door noskos op 07-09-2011

Review:
Deze briketten worden door iedereen op ons forum, www.bbqgenootschap.nl gezien als de beste en we testen ze al een aantal jaar tegen anderen in onze briketten test. Lange brandtijd, hoge temperatuur, weinig as, dus weinig vulmiddel. Levering was zeer snel en de man die ze kwam brengen was zeer vriendelijk. En de prijs is ook prima. noskos BBQ-NL.com

Goed product en scherp geprijst
door Hoefsmedrij Wielemaker op 05-09-2011

Review:
Deze LPG-flessen worden in mijn regio aangeboden voor € 300,-. Hier zal dan nog geen vulkoppeling bij zitten. Ik heb deze fles voor € 170,- inclusief vulkoppeling, BTW en verzendkosten. De levering is ook super geregeld. Voor 12:00 uur besteld en hij is de volgende dag geleverd.

Prima
door Bram op 01-09-2011

Review:
Zover ik weet zijn dit de beste kokosbriketten die er in NL te koop zijn. De levering was helemaal top. Binnen 18 uur nadat ik de bestelling geplaats had stond de bestelauto al voor de deur.

Goede service, een goed product
door Estelle op 25-08-2011

Review:
We hebben de terrashaard nu een paar dagen in huis en ook een paar keer gebruikt. Hij is erg mooi en degelijk ontworpen en compleet (pook, schep en handschoenen erbij). Snel op temperatuur en trekt goed (met trekkap). Ook telefonisch erg fijn geholpen. Bedankt, we gaan hier veel van genieten!

werkt perfect
door henk op 07-08-2011

Review:
vulnippel besteld , werkt perfect , snel geleverd . goed produkt , ook bijlage erbij hoe te gebruiken , had naderhand nog een vraag , goed en snel beantwoord , ben zeer tevreden , groet henk

Snel en goed.
door Mw S.M..de Kruijff op 14-06-2011

Review:
Bedankt voor de snelle levering. Wellicht tot een volgende keer.

Top levering
door Hop op 11-06-2011

Review:
Alles snel en goed geleverd .super!

prachtig
door millestelle op 05-05-2011

Review:
Wij hebben de haard gekocht voor ons terras in Italie. Omdat de stenen uit de grond in de omgeving komen en die van het huis ook is het een prachtig geheel geworden. Wij haden niet mooier kunnen wensen.

Schitterende haard
door Jeroen op 28-04-2011

Review:
Wij hebben hem nu ongeveer een maand en hij is uiteraard al een paar keer aan geweest. Na een aantal keer gebruiken wordt hij alleen maar mooier. We hebben er wel een trekkap bijgekocht en met deze combinatie werkt hij super. Tevens doet hij het als bbq ook heel goed.

Aanrader
door Marijn op 07-04-2011

Review:
Bijzonder tevreden ben ik over de gasfles en de snelle en prettige afhandeling. Snelle reactie op eventuele vragen. Werd zonder enige beschadiging geleverd door de koerier die de gasfles netjes binnenbracht. Een aanrader voor iedereen.

Simpelweg Geweldig!
door Igor op 08-02-2011

Review:
Simpelweg: Geweldige service en zeer nette prijzen! Via site bestelling gemaakt, keurige telefonische afhandeling van gestelde vraag en supersnelle levering! Echt een aanrader voor iedereen die snel, eerlijk en prettig zaken wil doen. Dank!

Goed product, beste prijs en prima service
door Albert op 06-02-2011

Review:
Scherpste prijs die ik ben tegengekomen voor dit product! Bestellen via de site werkt heel makkelijk. Ideal maakt het nog makkelijker. Daarnaast ben ik ook nog telefonisch heel prettig geholpen en ging de bezorging snel en probleemloos. Ik heb de lpg-fles gekocht ter vervangen van de bp-inruilflessen, en de aanschaf heb ik er waarschijnlijk meteen deze winter al uit.

Zeer tevreden
door p van de ven op 04-02-2011

Review:
zeer tevreden snele levering zal zeker in de toe komst gebruik maken van jullie diensten

Snelle service
door Nick op 03-02-2011

Review:
Dinsdag besteld, woensdag al binnen. Fles omruilen kost hier in de buurt €14,50 en nu met LPG is vulling slechts €,4,95.

prima service
door Mhttn op 02-02-2011

Review:
Bij kennissen de lpg gasfles gezien en ook gaan zoeken. Op deze site dezelfde gasfles gevonden tegen een scherpe prijs. Meteen besteld. Levering was erg snel. Ik ben erg blij met dit product. Gaat lang mee en is relatief goedkoop in gebruik.

goed product
door johan op 02-02-2011

Review:
ben zeer tevreden over de vulnippel ik heb er al veel gebruik van gemaakt zonder problemen.

goed
door mulder op 02-02-2011

Review:
een goed stukje gereedschap dat je gewoon moet hebben en idiaal voor camping gebruikt

goed
door mulder op 02-02-2011

Review:
een goed stukje gereedschap dat je gewoon moet hebben en idiaal voor camping gebruikt

Prima prijs/ kwaliteitsverhouding
door G. Kolling op 02-02-2011

Review:
Tjonge tjonge ... Wat snel geleverd. Goede omschrijving en dus snel in elkaar te zetten. Prachtig cadeau geworden voor mijn dochter en d'r vriend. Pronkstuk in de tuin geworden. Groet, Gerrie

Zeer goed
door AH op 02-02-2011

Review:
Ik heb deze gasfles gekocht om voordeliger uit te zijn dan met de grijze ruilflessen. Besteld bij HuisenTuinwinkel. De levertijd was supersnel. Daarna direct naar een LPG-station en de fles gevuld. De terrasverwarmer aangesloten en dat werkte direct zonder extra drukregelaar. Dus kopen en direct te gebruiken zonder aanpassing van apparaten. Kortom: binnenkort bestel ik een 2e fles.

Zeer tevreden
door Jan op 02-02-2011

Review:
Een vlotte levering en ja, wat kun je verder over een gasfles vertellen? Ik ben er blij mee en alles voldoet aan de verwachtingen. Scherpe prijs!!

Erg fijne en goede haard
door Rob K op 10-11-2010

Review:
Prima haard, makkelijk in gebruik en ziet er gewoon erg strak uit !

HuisEnTuinWinkel is ranked 4.65 out of 5. Based on 431 user reviews.