Top 5 best verkochte bbq zelfbouw onderdelen

U heeft onderdelen nodig voor uw zelfbouw bbq?

Herkent u dit: u bent lekker bezig met het bouwen van uw eigen barbecue maar u mist nog bepaalde onderdelen om uw BBQ nog mooier of beter te maken? Dan bent u bij Witkamp Design aan het goede adres want wij leveren ook diverse onderdelen voor uw BBQ, UDS en smoker.


De 5 best verkochte bbq zelfbouw onderdelen

 1. Kolenmand

  kolenmand-bbq-onderdeel-zelfbouw

  Dit is onze absolute topper ! De kolenmand is geschikt voor al uw soorten steenkool, briketten e.d. De mand is in vele maten, vormen en materialen verkrijgbaar
  Prijs*: vanaf 9,95 euro


 2. Ugly Drum Smoker (UDS)
  We verkopen complete UDSen in diverse uitvoeringen. Tevens verkopen we diverse UDS onderdelen zoals rvs schoorsteen, luchtregelklep, wieltjes, thermometers etc.
  Prijs*: vanaf 175 euro


 3. Roosters
  We verkopen ronde en vierkante roosters in diverse afmetingen. Mocht u toch graag een andere grootte, dikte etc. dan kunnen we dat ook naar uw wensen op maat maken en leveren.
  prijs*: 4,69 euro


 4. Kokosbriketten
  Onze kokosbriketten branden zeer langdurig en gelijkmatig waardoor ze zeer zuinig in het gebruik zijn. Door de 100% kokos brandt hij vrijwel asloos (minder dan 3% !) dus geen asresten op je vlees.
  Prijs*: 17,95 euro


 5. Luchtregelklep
  Luchtklep voor het regelen van de luchttoevoer.
  Prijs*: 14,00 euro


* prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten
Buiten bovenstaande toppers verkopen we natuurlijk nog veel meer onderdelen voor uw bbq zelfbouw in onze webwinkel. Zoals handvaten, panroosters, Dutch ovens etc.


Wie is Witkamp Design?

Sinds 2009 is Witkamp Design gevestigd in Doetinchem (Gelderland). Witkamp Design is een metaalbewerking bedrijf en ontwerpt / maakt sinds jaren barbecues, smokers, UDS en aanverwante onderdelen.

Onze klantenkring is zeer divers en dit loopt uiteen van particuliere doe-het-zelvers (DIY), voor een zelfgemaakte barbecue of UDS, maar ook bedrijven voor een BBQ, smoker op maat. Een specialiteit van Witkamp Design is het ontwerpen en maken van BBQ trailers voor haar klanten. We mogen geen namen noemen van onze klanten maar we kunnen wel zeggen dat menig BBQ kampioen barbecuet op een Witkamp barbecue !